Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tárolók használata a babaszobában

| 2022. 06. 14. | 14:47:00
XXX
A tárolók használata a babaszobában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A babaszoba berendezésekor arra is kell gondolnunk, hogy a különböző tárgyakat hol és hogyan fogjuk tárolni. Egy babának rengeteg holmija van, például ruhák, játékok, takarók, amiket a megfelelő helyen és módon kell elhelyezni.

Nem túl praktikus, ha a dolgokat mindig elöl hagyjuk, arról nem is beszélve, hogy ez esztétikai szempontból sem túl előnyös. Ugyanakkor nem érdemes mindent valamelyik szekrény vagy fiók mélyére tennünk, ahol nehezen találjuk meg. Jobb inkább különböző méretű és formájú tárolókat használni, amit a babaszoba bármely részén elhelyezhetünk.

Ha praktikusan használható tárolókat keresel, akkor figyelmedbe ajánljuk a Baby Inside Babatermékek babaholmi-tároló kínálatát. Itt egyedi darabokat találsz, amiket a földre rakhatsz vagy a kiságyra köthetsz. Ha még nem vagy biztos a döntésedben, akkor olvasd el a cikkünket! Ezúttal a rendszerezés fontosságáról lesz szó, és többek között arra a kérdésre is válaszolunk, hogy melyik tárolónak mi az előnye.

Miért fontos a tárgyak tárolása, rendszerezése?

Egy babának nagyon sokféle holmija van, amit ráadásul szinte minden nap előveszünk, használunk. Emiatt nem túl praktikus, ha olyan helyre tesszük őket, ahol elfeledkezünk róluk. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor keresünk valamit, és hirtelen nem találjuk. 

Mint ahogy más helyiségekre, a babaszobára is igaz, hogy csak akkor öröm az ott tartózkodás, ha rend van benne. Rendet viszont csak úgy tehetünk, ha minden tárgynak megvan a maga helye. Bár a szekrényekben, fiókokban is sok minden elfér, de ezek mellett különböző méretű és formájú tárolókra is szükségünk lehet. 

Milyen tárolóelemek közül tudsz választani?

A babaszobai tárolók nagyon sokfélék lehetnek attól függően, hogy pontosan hol és hogyan tudjuk használni őket. A henger alakú, földre tehető változatok például nagyon kedveltek. Ezekben viszonylag sok minden elfér, mégsem érezzük azt, hogy elnyelik a dolgokat. Bármit könnyen megtalálhatunk bennük. Ráadásul kisebb változatban is kaphatók, amiket a polcokon vagy a pelenkázóasztalon tudunk használni.

A zsebes tárolók is nagy segítséget nyújtanak a rendszerezésben. Ezeket a kiságyhoz vagy a falra szerelt rúdhoz lehet kötni. A zsebeikben pedig kényelmesen el tudjuk helyezni a kisebb tárgyakat, amiket aztán könnyen ki is tudunk venni belőlük. Mivel nem foglalnak helyet, így a kisebb babaszobákba is remek választások. 

Nem csak a forma vagy a méret számít

A forma és a méret mellett az is sokat számít, hogy a tárolók milyen anyagból készülnek. Érdemes 100%-ban bababarát anyagú tárolókat választani. Így ha a pici megfogja őket vagy véletlenül hozzájuk ér, akkor biztosan nem irritálja a bőrüket.

Mivel a babaszobában rengeteg holmi fel tud halmozódni, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a tárolásra, rendszerezésre. Erre kiváló alternatívát jelentenek a különböző babaholmi-tárolók, amiket változatos módon tudunk használni. Ha szem előtt tartasz néhány fontos dolgot, akkor hamar megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb változatokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés