Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezt érdemes tudni az egyik legjobb japán csapágyról

| 2022. 05. 18. | 13:41:00
XXX
Ezt érdemes tudni az egyik legjobb japán csapágyról
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A japánok szorgalmukról, precizitásukról és jó minőségű termékeikről ismertek világszerte. A csapágyak gyártásának tekintetében sem ismernek kompromisszumot.

Az egyik legismertebb csapágymárka a világon a Koyo, amelyet a JTEKT Corporation gyárt. Annak ellenére, hogy kiváló minőségű termékekkel rukkolnak elő, legyen szó bármilyen típusú csapágyról, nagyon jó ár/érték arányt képviselnek a piacon.

Vannak elképesztő méreteket öltő csapágyaik is, amelyek külső átmérője hét méteres. Ugyanakkor a másik oldalon egészen miniatűr elemeket is gyártanak, a legkisebb modell átmérője mindössze egy milliméter. A legmodernebb technológiákkal dolgozik a szóban forgó vállalat, így hibrid kerámia csapágyakat valamint más, speciális környezetű csapágyakat is kifejlesztettek, hiszen egyre magasabbak az elvárások az iparban minden tekintetben.

Ahol a munka zajlik

Jelenleg 18 csapágygyártó üzem van a JTEKT Corporation birtokában. Hét országban vannak jelen technikai központtal. A berendezésgyártók és a végfelhasználók számára is rendkívül innovatív megoldások állnak rendelkezésére a Koyo megoldásainak hála.

A Koyo olyan kulcsfontosságú szektorokban van jelen, mint az autóipar, a mezőgazdaság és az építőipar, de nevük felmerül a nehézipar, a sebességváltók, a reduktorok, az elektromos motorok és az általános gépek kapcsán is.

A Koyo törődik a jövővel

A japán márka nemcsak a saját, hanem a Föld jövőjét is fontosnak tekinti. A vállalat egyik fő célja, hogy a termékeiket úgy állítsák elő, hogy eközben minél inkább ügyeljenek a környezetre.

Ennek a szellemiségnek megfelelően állítanak elő alacsony súrlódású és alacsony energiaveszteségű csapágyakat. Ezek értelemszerűen hosszabb élettartammal és kevesebb szennyezéssel tudnak működni, így mérsékelve a féktelen fogyasztást és a pazarlást. Az energiaigényt igyekeznek megújuló forrásokból kielégíteni, mint amilyen a szélenergia.

Amit a JTEKT Corporationről még tudni érdemes

A JTEKT Corporation az egyik vezető csapágy- és autókormányrendszer gyártónak számít a világon. Kifejezetten magas minőséget képviselő termékek gyártására törekszenek a cégnél. Ennek érdekében ötvözték a technológia és a tervezési szakterületeket. Rendkívül széles körű igényeket képesek kielégíteni, ahogy az már fent is említésre került.

Koyo márkájú csapágyakkal szinte bárhol lehet találkozni, ahol precíziós forgóvezérlés szükségeltetik. Ez szó szerint értendő, hiszen a márka olyan minőséget képvisel, hogy akár az óceán fenekén vagy a sztratoszférában is megállják a helyüket a termékeik. Koyo csapágyak alkalmasak LCD kijelzők gyártásához szükséges berendezésekhez, de szélmalmok, személygépjárművek, vonatok, hajtóművek, mezőgazdasági gépek, orvosi berendezések és háztartási berendezések esetében is szóba jöhet az alkalmazásuk. A legkomolyabb és legtradicionálisabb gyártókkal is felveszik a versenyt, ezért lehetséges, hogy a világ vezető autógyárainak és az ipari beszállítóinak a Koyo az első beszállítója, és ugyanez a minőségi szint és termékkínálat lérhető későbbi karbantartások során is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.