Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Régi divat új köntösben – avagy retro darabok 2022-ben

| 2022. 04. 13. | 14:32:00
Új köntösbe csomagolva kínálják a régi slágereket.
Régi divat új köntösben – avagy retro darabok 2022-ben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A divatvilágban elő-előkerülnek bizonyos időközönként a régi korok nagy slágerei, ez pedig idén sincsen másképp. 2022-ben ismét porondra került számtalan olyan ruhadarab, amely a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes és kétezres években hatalmas sikert aratott. Na, persze nem teljesen ugyanazok, hiszen a tervezők idén teljesen új köntösbe csomagolva kínálják számunkra a régi slágereket. Nézzük meg tehát, miről is van szó pontosan!

Trapézgatya és kockasarok

A trapéznadrágok láttán mindenki azonnal a múlt évszázadra asszociál. Egy olyan valódi retro ruházatról beszélünk, amit megpillantva a legnagyobb laikus is magabiztosan kijelentheti, hogy egy régi divatslágerrel áll szemben. Azonban a trapézgatya visszatért, és töretlenül hódít az idei trendekben. Számtalan különféle színvariációval és anyaggal találhatunk az üzletekben ilyen nadrágokat, hiszen újra virágkorukat élik. Viszont a hagyományos, puritán külsőt hátrahagyták a tervezők, és olyan színeket, valamint anyagokat válogattak össze, amikről messziről lerí, hogy már nem a kilencvenes években járunk. A mai divatos trapéznadrágok a farmerek esetében például ugyanazt a dizájnt jelenítik meg, mint az aktuális farmerkínálat, csak épp a fazonjuk más. Ahogyan szövetnadrágok is rendkívül stílusos kivitelben vannak jelen ebben a fazonban az aktuális trendekben. Akár a CCC hatalmas kínálatában is találhatunk ilyen darabokat. Akár az áruházaik, akár a weboldaluk kínálatát nézzük, valószínű, hogy ráakadunk pár mutatós fazonra, ami a mi tetszésünket is elnyeri. Féltétlen megéri tehát vetni egy pillantást a termékeikre. Persze nem csak a trapéznadrágok miatt, hiszen a másik nagy idei slágerből, a kockasarkú cipőkből számtalan darabot kínálnak. Ez utóbbi szintén nagyon trendi, hiszen olyan egyedi fazonokban jönnek le idén a gyártósorokról, ahol a régi praktikus fazon keveredik a modern stíluselemekkel. Legyen szó platformról vagy bármely más típusról, a kockasarok szinte összefonódott a múltban a trapéznadrágokkal. Ez a kényelmes lábbeli pedig újra hódító útjára indult. Trapézgatyával vagy anélkül, de idén is rendkívül stílusosnak számít.

Farmerdzsekik a hetvenes évekből

Bármilyen fashion blog is kerüljön elénk, jól kirajzolódik a szemünk előtt, hogy a farmerkabátok milyen népszerűségnek is örvendtek a hetvenes években. Na persze nem csak abban az évtizedben… Most pedig újra visszatértek, az aktuális trend sikertermékeiként. A hölgyek és az urak számára is akad a kínálatban bőven miből válogatni. Az igazi kőkemény retro vonalat képviselő daraboktól kezdve az egészen modern, kifinomult farmerkabátokig bármit megtalálhatunk az idei kínálatban. Az utóbb említett stílusban készült darabok pedig ma már az elegáns szettek részeként is kiválóan mutathatnak. Ha tehát számunkra is fontos a divat, akkor feltétlen megéri komolyabban is utánanézni, miket soroltatnak fel az idei trendek ezen a téren. Egy dolog viszont biztos: garantáltan nem lesz unalmas a farmerkabátok kínálata a közeljövőben.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.