Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amíg élünk, addig mindig mindenre van esély!

| 2022. 04. 12. | 16:21:00
XXX
Amíg élünk, addig mindig mindenre van esély!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ugye neked is van olyan barátod vagy barátnőd, aki nap mint nap temeti magát. Aki szerint ebben az életkorban, azaz hetven év felett már nem vár rá semmi. Aki szerint minden fontos dolog életünk első hetven évében történik, utána pedig már csak vegetálni lehet. Aki szerint hetven felett az embernek már ne nagyon legyenek igényei, hiszen mit fognak szólni a gyerekek, az unokák vagy épp a szomszédok?

De ugye te az az üdítő kivétel vagy, aki szerint igenis megy az élet tovább, kellenek az élmények, a társ, a barátok, a történések, és aki szerint a család csak örülni fog, ha nem egyedül tölti a napjait? Ha igen, akkor azért olvass tovább, ha nem, akkor meg pont azért!

A CUPYDO Társkereső szakemberei segítségével jártuk körbe a témát.

Tudod, mennyi idő egy év?

Persze kapásból rávághatod, hogy 12 hónap, 52 hét és 365 nap. Meg akár azt is, hogy két hét mást jelent annak, aki halálos kórral küzd, meg annak is, aki épp egy cudar párkapcsolatban szenved. Az idő persze, hogy relatív, de gondolj bele, mennyi sok szuper élmény érhet akár csak egy hét alatt is. Nem hogy húsz év alatt! 

Ezért aztán mi most a pozitívabb oldalára hívjuk fel a figyelmed.

Ugyanis ha rátalálsz időskorod társára, akkor együtt egy év alatt számtalan koncerten, kiállításon, előadáson, kiránduláson, utazáson vagy épp bográcsozáson vehettek részt. No most akkor ezt szorozd meg akár kettő, akár nyolc, akár húsz évvel. Kidobnál ennyi közös élményt az ablakon csak azért, mert hetven éves vagy? Ugye nem?

Miért a legjobbak a hetven feletti párkapcsolatok?

Nem elég, hogy nem tesz jót a magány senkinek, de ráadásul a hetven felett köttetett kapcsolatokban egészen más dimenzióban fogod tudni megélni a férfi/női létet, mint korábban.

Nincs már feszélyező elvárás, hisz mindenkinek megvan a maga családja, gyermekei, egzisztenciája, így valóban csak arra koncentrálhattok, hogy jól érezzétek magatokat.

Van ellenben mindenkinek jócskán élettapasztalata, így a tipikusan fiatalkori, vehemens csaták ideje hetven felett leáldozott.

Ha tehát szerető társra vágysz, akivel jól tudod magad érezni akkor, amikor jólesik, semmi akadálya nincs. Vágj bele a társkeresésbe a CUPYDO Társkereső segítségével, és máris egy egészen új világ tárul eléd, melyben rengeteg színes és vidám élmény vár!

Bátran vágj bele, nincs pazarolni való ideje senkinek!

Még egy fiatalnak sem. Az életkortól tökéletesen független tény, hogy az embereknek jót tesz, ha boldogok. Mert ugyan ki szeretne boldogtalan lenni? A boldogtalanság árt az egészségnek, a szépségnek. Ugye ezt te sem szeretnéd?

Így aztán ha úgy érzed, hogy társad halála vagy egy esetleges kései válás után itt az ideje, hogy boldog légy újra, akkor ne légy rest, keress magadnak egy szuper társat, akivel az elkövetkezendő húsz évet a lehető legjobban kiélvezhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
A debreceni politikus szerint anyák napján nem illik politikai nagyrendezvényt tartani.
Hirdetés
Hirdetés
Felborult egy autó a szováti úton
Felborult egy autó a szováti úton
A debreceni tűzoltókat riasztották.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.