Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden nő gyűjti a cipőket!

| 2022. 02. 14. | 13:42:00
XXX
Minden nő gyűjti a cipőket!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hölgyek odavannak a ruhaneműkért, kiegészítőkért, ékszerekért, de talán a leginkább a cipők láttán jönnek lázba. Az új szezon előtt mindenki igyekszik átböngészni az idei kollekciókat, s beszerezni a legjobb minőségű darabokat. Az a jó, ha minden szezonban van elég váltócipőnk, így mindenféle helyzetre felkészülhetünk. 

Amennyiben te is a minőség híve vagy, és szeretnél olyan márka mellett dönteni, amelyik minden cipőkategóriában hozza a tőle elvárt színvonalat, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig!

Milyen lábbeliket hordjunk télen?

Télen, a zord hidegben a lábunkat is óvnunk kell. Azonban még a hűvösebb hónapok sem szolgálnak mentségként a feladataink elkerülésére, s ilyenkor gyakran előfordul, hogy akár egész nap a szabadban tartózkodunk. Éppen ezért a kiválasztott téli lábbelinek kellőképpen béleltnek kell lennie. 

Ma már számos olyan csizmával találkozhatsz, amelyekben 100%-ban gyapjúbélés található. Ebben az időszakban érdemes vízálló darabokat vásárolni. Ez nemcsak a fagyos levegő, de a csapadék, hó ellen is hatásos, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy hamar beázik majd. 

Válogathatsz a hosszú szárú, magas és lapos talpú termékek, illetve a bokacsizmák közül. Vannak bőrhatású, vásznas küllemű lábbelik is.

Amikor beköszönt a tavasz

Tavasszal még sokszor nem tágít a tél, s az időjárás megviccelhet minket, éppen ezért még nem szabad rögtön a szekrénybe rakni a csizmákat. Viszont amikor már érezni lehet a tavasz fuvallatát, akkor előkerülhetnek a sportcipők, félcipők is.

A LifeStyleShop webáruház női cipő kínálatában te magad választhatod ki a stílusodhoz illő produktumot!

A félcipőknek ezer és egy változata van. Akadnak bebújós és fűzős fazonok egyaránt. Nem fukarkodtak a színekkel sem! A hagyományos fekete, fehér, barna, szürke lábbelik mellett szembe találhatod magad mustár, zöld, bordó és mintás termékekkel is! 

Egy valami biztos, mégpedig az, hogy a márka speciális technológiával gyártja cipőit, így azok maximális kényelmet biztosítanak egész álló nap. 

A Riekerben megbízhatsz!

A cipővásárlás előtt mindenki szeretne meggyőződni arról, hogy megbízható márkával van dolga vagy sem. 

A Rieker története több száz évvel ezelőtt kezdődött el, s azt is mondhatjuk, hogy szinte történelmet írtak a cipőgyártás területén. Minden évben képesek megújulni és azonosulni a vevői igényekkel. Kínálatukban nincs olyan stílus, ami ne képviseltetné magát valamilyen lábbeli formájában. 

Komolyan veszik a minőséget, így már gyártás során is csak a legjobb alapanyagokat veszik kezelésbe. Innovatív módszereikkel pedig strapabíróvá és kényelmessé teszik a termékeiket. Rezgéscsillapító technológiájuk, az ANTISTRESS® garantálja, hogy minden Rieker lábbeli komfortos viseletet nyújtson leendő tulajdonosának. 

Ha neked is eleged van a “Made in China” darabokból és azt szeretnéd, hogy a cipőd akár több szezont is kibírjon, akkor dönts a Rieker mellett!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Földimogyoró lehet benne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.