Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milyen cipőt válasszunk a téli időszakra férfiak számára?

| 2022. 01. 18. | 14:41:00
XXX
Milyen cipőt válasszunk a téli időszakra férfiak számára?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy beköszönt a hideg és megérkezik a vizes, nyálkás és fagyos idő, előkerülnek a vastagabb cipők. A férfi csizma és bakancsok között szerencsére számos olyan típust találhatunk, amelyek még a leghidegebb januári napon is megvédik a lábat a hideg időtől. 

Azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen típust választunk, hiszen ezeknek a daraboknak nemcsak jól kell kinézniük, de nem árt, ha minőségi anyagból készülnek. Egy tartós darab évekig szolgálhatja a használója kényelmét. Lássuk, miből válogathatunk!

Férfi csizmák és bakancsok a téli hónapokra

Felvetődhet az emberben a kérdés, hogy milyen cipőt is érdemes beszerezni a fagyos időszakra. A legfontosabb szempontok között ott van a vízhatlanság, a tartósság, a stílusosság, illetve természetesen a kényelmes viselet egyaránt. A tökéletes változat nemcsak jól néz ki, hanem mutatós és praktikus is egyben. Nagyon fontos az anyaghasználat, hiszen ilyenkorra kizárólag olyat érdemes beszerezni, amely a változó időjárásban is megállja a helyét. Bírnia kell a sáros, az esős, illetve a fagyos napokat egyaránt. 

Persze választhatunk bőrből készült típust, amelynek nagy előnye, hogy időtálló és tartós. A Borgo.hu-nál a férfi csizmák és bakancsok között találhatunk bőrből készült gyártmányokat, amelyek biztosan védik a lábat a nedvességtől és a hidegtől egyaránt. Védelmet nyújtanak a legzordabb időjárásban is.

Milyen modellek között érdemes nézelődni?

Amennyiben úgy döntünk, hogy bőrből, esetleg műbőrből készült változatot szereznénk be, akkor érdemes az elegánsabb darabok között is szétnézni. Jó szolgálatot tehet például a Pepe Jeans márka egyik igényes kivitele. A gyártó 1973 óta van a piacon, majd az 1980-as évektől már nemzetközileg is elismertté vált. A népszerűségének köszönhetően olyan hírességek viselik ezeket a modelleket, mint Victoria Beckham vagy éppen Ashton Kutcher. 

A Meltin High férfi bakancsban minden őszi és téli pillanat élvezhetővé válik. A talpát kétféle sűrűségű poliuretánból készítették, amely nagy stabilitást, mégis könnyed járást biztosít a használója számára. A talprészen egy mintázattal is találkozhatunk, amely biztosítja a megfelelő tapadást, illetve a biztos talajfogást egyaránt. Nyugodtan viselhető még egy csúszósabb talajon is, hiszen nem kell aggódnunk az esetleges sérülések miatt sem. A cipzáras verziót 3 centiméteres talpszerkezettel látták el, maga a termék pedig bőr felsőrészből készült. 

A sportosabb téli cipők királya

A cégek természetesen nem feledkeztek meg a sportos stílust kedvelőkről sem. Ott van például a méltán sikeres Emaks Outdoor bakancs, amely tökéletes választás a hideg téli mindennapokra. A talpágynak köszönhetően ez a modell mindenféle tereptípusra alkalmas darab. Az ergonomikus és szintetikus textil felsőrészt poliészterből készítették, amely maximális szellőzést nyújt.

Nem nehéz tehát megtalálni a tökéletes férfi bakancsot vagy csizmát a téli időszakra. Érdemes azonban tartós és minőségi anyaghasználatú típust választani, ami évekig kiszolgál bennünket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés