Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közeleg a Valentin-nap: van már ajándékötlet a tarsolyodban?

| 2022. 01. 18. | 14:39:00
XXX
Közeleg a Valentin-nap: van már ajándékötlet a tarsolyodban?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szerelmesek napján igyekszünk mindent tökéletesen megtervezni. Ez már-már majdnem olyan, mint egy kétszemélyes karácsony. A legnagyobb fejtörést azonban mindig a megfelelő ajándék beszerzése okozza. Minek örülne a kedvesem? Mit adjak, amit mástól nem kaphat meg?

Ha már túl sokat agyaltál és így sem jutottál dűlőre, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig, és találjuk ki együtt az utánozhatatlan szerelmes meglepetést!

Egy kis történelem

A legenda szerint a Valentin-nap Szent Valentin nevéhez kötődik. Ő a II. században tevékenykedett, s egy olyan személy volt, aki kiállt az emberek jogaiért. Abban az időben II. Claudius uralkodott, aki úgy vélte, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak, ezért megtiltotta a nősülést. 

Valentin titokban közbelépett és összeeskette a szerelmeseket. Az újdonsült párt pedig a saját kertjéből szedett virágokkal ajándékozta meg. Erre hamarosan rájött az uralkodó és bebörtönözte a papot. Valentin sikeresen összebarátkozott a börtönőrével és imáinak köszönhetően visszaadta a börtönőr vak lányának látását. Kivégzése előtt még üzenetet tudott küldeni a lánynak, amelyen az alábbi szöveg állt: “A Te Valentinod”.

Ajándékozz szívből!

A Valentin-nap február 14-ére, Bálint napjára tehető. Ez az ünnep tulajdonképpen a 20. század végétől terjedt el, s manapság világszerte fontos dátum. Hazánkban is számontartja a legtöbb szerelmespár. Ezen a napon mindenki egy kedves üzenettel, ajándékkal vagy élménnyel lepi meg választottját, kifejezve, hogy mennyire szereti őt.

Te hogyan szeretnéd kimutatni érzelmeidet? Az egyedi, névre szóló meglepetések mindig bejönnek. Adhatunk névvel, idézettel, fotóval vagy dátummal díszített tárgyat is. A gravírozással ellátott darabok általában fából készülnek. Ezek kifejezetten különleges, természetes hatást keltenek, ráadásul a magas minőségű feliratozás technikája miatt is sokkal szembetűnőbbek. 

Amennyiben szívesen kiválasztanád te magad kedvesed ajándéktárgyát, akkor látogasd meg a GravírKirály Valentin-napi ajándékok kínálatát, ahol kedvedre válogathatsz!

Mit adhatok még?

A természetes hatású tárgyak mellett más lehetőségeid is vannak. Nagyon is megható lehet például nyomtatott tárgyakkal előrukkolni. Ezekre is kerülhet sokféle szimbólum; ábra, szív vagy fénykép. Mit gondolsz, jól mutatna a közös képetek egy bögrén vagy egy falemezen? 

Aztán lehetsz klasszikus, romantikus lovag is! A szerelmi lakaton elhelyezett kép megpecsételheti románcotokat. Ezzel egy életre szóló emléket adsz át a párodnak, s nálad maradhat a kulcs. Így mindig szükségetek lesz a másikra. 

Ne feledkezz meg a szív alakú párnáról sem, amely nemcsak aranyos, de még praktikus is! Végül, hadd szóljon az a romantikus vallomás, amely az ünnepet ragyogóvá varázsolja! Ha szeretnél, akkor páros ajándékokat is beszerezhetsz, valami olyat, ami csak nektek van!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Az Extraligában szereplő DEAC három szettben győzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.