Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érdekességek webtárhelyek kapcsán

| 2021. 12. 14. | 14:05:00
XXX
Érdekességek webtárhelyek kapcsán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Drupal olyan keretrendszer, amely gördülékeny weboldalépítést és -fenntartást tesz lehetővé. Érthető, ha a te választásod is erre a CMS-re esett. A grafikus adminisztrációs felületen könnyű elboldogulni még akkor is, ha nem webprogramozónak tanult az ember, a sablonokkal pedig gyönyörű és remekül funkcionáló weboldalakat lehet létrehozni.

Számos előnnyel rendelkezik a Drupal más keretrendszerekkel szemben. Egy egész közösség fejleszti, így ha valami hiba csúszik a rendszerbe, egészen biztos lehetsz abban, hogy valaki befoltozza a virtuális rést a pajzson.

A Drupal weboldalakat lehet üzemeltetni hagyományos tárhelyeken is, van azonban jobb megoldás! Létezik konkrétan Drupalra optimalizált tárhely is a piacon, erről lesz szó a következőkben!

Miben más ez, mint a többi tárhely?

A Drupalra optimalizált tárhely esetében egy CMS telepítése szinte gyerekjáték. A Softaculous alkalmazás úgy viselkedik, mint egy hagyományos szoftver telepítője, lépésről lépésre haladva megoldja helyetted a beállításokat automatikusan. Ezzel bizony rengeteg időt megspórolhatsz. Külön pozitívum, hogy az admin felület magyar nyelvű.

Az AB Plusznál garantálják, hogy a CMS rendszerek, mint amilyen a Drupal is többek között, optimálisan tudnak futni a speciális Drupal tárhelyeken. Külön felkészültek a hackerek elleni támadásokra is, hiszen a keretrendszereket előszeretettel támadják robotokkal. A CXS, FTP és WEB védelem hatékony fegyvernek bizonyul a támadások ellen.

Nézzük, miből áll egy alap Drupal webtárhelycsomag!

A 2 GB SSD tárhely mellé korlátlan addon domain is jár bónuszként már egy alap Drupal csomaghoz is. Korlátlan a mysql hozzáférés, és annyi e-mail-címet hozol létre, amennyit csak szeretnél.

Az optimálisan működő Drupal tárhely biztonságosságáról az SSD RAID-10 ultra rendszer gondoskodik. A magyar nyelvű cpanel tárhelykezelő egy igazi főnyeremény!

Természetesen kérhetsz nagyobb tárhelyet is, a nagyobb csomagok mindegyikéhez ingyen jár a .hu domain az AB Plusznál. Igényelhetsz 5 GB-os, 10 GB-os és 20 GB-os SSD tárhelyet is.

Elégedettségi garancia

Sokakat elbizonytalanít az, hogy kipróbálás nélkül elkötelezzék magukat egy új szolgáltató mellett. Éppen ezért vannak olyan cégek, mint az AB Plusz is, amik harmincnapos pénzvisszafizetést kínálnak többek között a Drupal tárhelycsomagokra is.

A garancia értelmében bármilyen problémát tapasztalsz a Drupal tárhelyszolgáltatás kapcsán, indoklás nélkül visszamondhatod. Ez esetben az éves tárhely díját visszakapod, amit már előre befizettél, szóval nincs mit kockáztatnod, és nem kell hónapokig maradnod csak azért, mert már aláírtad a szerződést. Meglehetősen kicsi az esélye annak, hogy ne lennél elégedett Drupal weboldal tulajdonosaként egy Drupal tárhellyel, de ezzel az ajánlattal abszolút biztosra mehetsz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gasztronómiai rendezvény színesíti a hortobágyi kihajtási ünnepet
Gasztronómiai rendezvény színesíti a hortobágyi kihajtási ünnepet
Az eseményhez a vármegyei önkormányzat is csatlakozik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Komoly vevő van a vármegyei napilap debreceni székházára
Április végén lezárulhat az adásvétel.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Párizsi olimpia: a franciák ellen kezd a női kézilabda-válogatott
Párizsi olimpia: a franciák ellen kezd a női kézilabda-válogatott
A férfiak pedig először Egyiptommal csapnak össze.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!