Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öt titok, hogy jól nézz ki az alap férfi pólóban

| 2021. 06. 22. | 22:11:00
A férfiak imádják a pólót.
Öt titok, hogy jól nézz ki az alap férfi pólóban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alapvető, ha lehet ilyet mondani, nélkülözhetetlen ruhadarab a szekrényükben. Nyáron önmagában viselik, ősszel előszeretettel vesznek fel pólót az ing alá és még télen is alapkellék, hiszen a pulóver alatt is pólót viselnek. Ha ennyire szeretik a férfiak ezt az általában pamutból készült ruhadarabot, akkor alapvető követelmény is van a pólóval szemben: jól nézzen ki. De mi kell ahhoz, hogy egy póló jól nézzen ki? Mi most 5 titkot is elárulunk!

Az első titok – megfelelően kell viselni

A póló valóban egy olyan ruhadarab, amivel általában jól lehet más ruhákat variálni. Csakis a fazonra, a színre és a stílusra szükséges ügyelni. Az életben sok olyan helyzet, esemény, program van, amiben elmehetünk pólóban is. Ha a férfi tudja, hogy milyen eseményeken viselhet pólót, mindenképpen jól fog kinézni, csak egy dologra kell odafigyelnie, mégpedig arra, hogy a póló, amiben éppen van, tükrözze a stílusát. A Bolf – S808 – narancssárga, khaki, szürke és sok más színben kapható pólója sem áll jól mindenkinek. Viszont nagyon sok férfi imádja a terepmintás ruházatot és tudnak is azonosulni ezzel a stílussal. Miért ne választanád ezt a pólót, amikor a Bolf kínálatában ezerféle stílusú, színű és fazonú póló között válogathatsz?

A második titok – válaszd a megfelelő színt

Pólót tehát a színe alapján is választhatunk, de sokkal inkább az határozza meg, hogy milyen eseményen kívánjuk azt viselni, melyek a kedvenc színeink és milyen színű a hajunk, a szemünk és a bőrünk tónusa. A világos bőrűeknek jobban állnak a sötétebb színek, míg egy kreolbarna bőrrel megáldott férfi színvilágához a fehér, a bézs és a pasztellszínek állnak jobban. Ha fáradtak és nyúzottak vagyunk, akkor teremtsünk kontrasztot és ne sápasszuk még jobban magunkat egy fehér, egy szürke vagy egy krémszínű pólóval. Kinek állnak jól az élénk színek, mint a narancs, a neon vagy a világoskék? Ennek meghatározásában nem csak a bőrszín, hanem a szemszín és a haj színe is segít. Hiába van valakinek fehér bőre, ha gyönyörű élénkzöld szemei vannak, akkor nem kell lemondania egy halványzöld, vagy neonszínű felsőről sem. A Bolf.hu kínálatában is találsz a zöld minden árnyalatában pompázó pólót, például menta, világoszöld, zöld és szeladon színűt.

A harmadik titok – mintha rád szabták volna

Egy férfi akkor mutat jól egy pólóban, ha tökéletesen illeszkedik rá, ha úgy néz ki benne, mintha csak rá öntötték volna. Ez nem azt jelenti, hogy minden férfinak testhez simuló pólót kell magára öltenie, hanem a tökéletes illeszkedésre kell fókuszálni. A póló ne lógjon a vállakon, ne legyen se túl hosszú, se túl rövid, tökéletesen passzoljon a karokra, a vállakra. Míg valakinek a hagyományosabb stílusú pólók állnak jól, addig másokon az ujjatlan pólók mutatnak nagyon jól. A Bolf kínálatában mindenféle stílusú pólót megtalálsz, amely ruhadarabokkal kialakíthatod a tökéletes outfitedet.

A negyedik titok – tükrözze a stílusodat

Egy bizonyos korra minden férfinak kialakul a stílusa és határozott elképzelése van az öltözködést illetően is. Póló kiválasztásánál is tisztában kell lennünk nem csupán az egyéni ízlésünkkel, hanem azzal is, hogy mi az, ami jól áll nekünk és milyen póló áll szöges ellentétben a stílusunkkal. Nem mindenki meri bevállalni például a Bolf kínálatában megtalálható „Power” feliratú pólót, hiszen ehhez valóban duzzadni kell az erőtől és energiától. Motiválóként is hathat egy ilyen póló, ha éppen nem érezzük erősnek magunkat, de alapvetően próbáljuk összhangba hozni a pólónkon található üzenetet azzal, amilyenek mi vagyunk valójában és így tökéletes outfitet alakíthatunk ki.

Az ötödik titok – mikor és mivel viseled

A póló az egyik olyan ruhadarab, amely egy sportos pulcsival és egy zakóval is fantasztikusan mutat. Ehhez azonban két dolog szükséges. Az alkalomnak megfelelő pólót válasszuk, és az lényeges, hogy az adott öltözékünket mindig igazítsuk a pólóhoz. Egy könnyű nyári zakó alá is felvehetünk egy pamutpólót, de arra mindenképpen ügyeljünk, hogy a pólót a letisztult dizájn jellemezze: legyen egyszínű és a színe harmonizáljon a zakó színével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.