Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tornacipők – milyen stílusokkal viseld?

| 2021. 02. 18. | 14:07:00
Könnyű és kényelmes lábbelik.
Tornacipők – milyen stílusokkal viseld?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mindig divatos, kényelmes, segít kifejezni az egyéniségünket, mi az? A lábbeli, ami megalkuvás nélkül marad a figyelem középpontjában úgy, hogy azért szerethetjük, mert jó hordani, mert régen is jó volt hordani, és nem azért, mert éppen ez az aktuális divat. Ez nem más, mint a tornacipő.

Hogyan hordjuk?

Nem véletlenül számítanak örök darabnak a teniszcipők, gondoljunk csak a sportolókra, rocksztárokra, de akár egy pillanatra idézzük fel a lezser és férfias stílus megtestesítőjének, James Deannek a megjelenését. A típus népszerűsége töretlen, ráadásul nem kell külön áldozunk a divat oltárán, mert ezek a cipők mindig jól mutatnak. A trükk abban rejlik, hogy az aktuálisan uralkodó, majd néhány év alatt lecsengő irányzattól függetlenül marad trendi, mivel valami állandót képvisel, azt a szabadságot, ami mindig vonzó marad.

Mivel kombináljuk?

A teniszcipők előnye, hogy gyakorlatilag bármivel jól mutatnak. Az utcai viselet egyik leggyakoribb és legnépszerűbb darabja, amit csak néhány pillanatig tart felkapni a lábunkra, és már mehetünk is a dolgunkra. Komfortos viselet, amiről legszívesebben soha nem mondanánk le, és mivel ma már nem is kell, nyugodtan hordhatjuk a munkahelyünkre is, nem kell a rosszalló pillantásoktól tartani. Remekül mutatnak a teniszcipők egy egyszerű farmer és pulóver összeállításban, de akár hivatalos ügyek intézésekor is választhatunk edzőcipőt, az öltönnyel is éppúgy hordható, mint egy rövidnadrággal. Ha jobban meg akarjuk mutatni a világnak a cipőnket, egyszerűen csak hajtsuk vissza a nadrágunk szárát, sőt akár egy zakóval elegánsabbá is tehetjük az összképet. A kombinációk számának csak a fantáziánk szabhat határt. A döntés egyetlen nehézsége abban rejlik, hogy megtaláljuk a számunkra ideális változatot, de itt: https://answear.hu/k/ferfi/cipok/torna-es-teniszcipok ez gyerekjáték lesz.

Milyen alkalomra viseljük?

A teniszcipők kialakítása ügyel a lábunk egészségére, ezért, ha jól választottunk, akkor szinte mindig ezt hordanánk. Ennek nincs akadálya, csak a megjelenésünk többi darabját kell jól megválasztanunk. Egy farmer választásával nem lőhetünk mellé. Igazi klasszikus, amiben a hétköznapok mellett egy-egy lazább, kötetlenebb hivatalos eseményen is megjelenhetünk. A megfelelő darabok kiválasztásához persze segítségünkre lehet, ha tudjuk, mit viselünk, ezért jól jön egy kis áttekintés: Ruhatörténelem: honnan ered a farmernadrág? Ezek a lábbelik könnyűek, kényelmesek, azaz a szabadidős és sport tevékenységhez is éppen ideálisak. Ilyenkor egy melegítővel, egy vászonnadrággal is kombinálhatjuk őket, a megjelenésünk csak még lezserebb lesz, miközben a mozgásban sem gátol semmi. Ha viszont egy elegánsabb eseményre vagyunk hivatalosak, de a hátunk közepére sem kívánjuk az elegáns cipőnket, akkor is szerencsénk van, a teniszcipők itt is a mi oldalunkon állnak. Gondoljunk arra, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok is simán besétálnak szmokingban és tornacipőben a vörös szőnyegre, akkor mi miért ne tehetnénk hasonlóan?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hajdú-Biharban megszűnik a tűzgyújtási tilalom
Hajdú-Biharban megszűnik a tűzgyújtási tilalom
Sok csapadék esett, így feloldhatták a korlátozást.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.