Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Női táskák idén tavaszra

| 2021. 02. 23. | 08:51:00
Nyerő a kerek is.
Női táskák idén tavaszra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Van már elég táskám” – ez az a mondat, amelyet szinte soha, de fogalmazzunk úgy, hogy kifejezetten ritkán mondanak a hölgyek. A női táska olyan fontos kiegészítő, hogy érdemes minden évben újítani egyet a gardróbunk kínálatán. De melyek azok a női táskák, amelyek szinte kötelezőek lesznek 2021 tavaszán? Ajánlunk három típust, amiket imádni fogsz!

Nyerő a kerek forma

A női táska világában folyamatosan változnak a trendek, amelyeket követni kell, ha az ember szeretne divatosan öltözködni. Ezeket az aktualitásokat nehéz előre látni, kis odafigyeléssel azonban meg lehet jósolni, mi vár ránk a következő hónapokban. Azt például több helyen is jelezték, hogy a tavasznak érdemes legalább egy kerek modellel „nekimenni”, hiszen ebben az évben a kerek formákat a legnépszerűbb megoldások között emlegetik. A szimmetrikusság egyébként is örök divat, kialakítását tekintve pedig kevés szebb modell létezik egy kerek megoldásnál. Hogy nem praktikus? Ezt nem mondanánk ennyire határorozottan. Persze, ha hivatalos dokumentumokat, egyetemi jegyzeteket akarsz benne szállítani, nem a kerek táska lesz a jó választás, de nem is ez a feladata. Viszont kényelmesen elfér benne minden, amire a mindennapok során szükség lehet, az elrendezése pedig ugyanannyira átlátható, mint egy szögletesnek. Érdemes egy esélyt adni a kerek táskáknak!

Vödör a hónod alá

Ha csak annyit mondunk, hogy a táskád kinézhet úgy, mint egy vödör, elsőre valószínűleg megrémülsz. Pedig nem kell, hiszen annak ellenére, hogy a bádogvödrök nem tartoznak a divatvilág meghatározó darabjai közé, nem a formával van a probléma. A vödör alakú táska ugyanis kifejezetten szép megoldás lehet, ha megfelelő gyártó megfelelő termékét választja az ember. Amennyiben minőségi modellek között szeretnél keresgélni, nézz szét a CCC webáruházában, ahol a táskák márkáját és színét tekintve is lehet szemezgetni: https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak. A közös ezekben az, hogy vásárlóbarát árakkal találkozhatsz, azaz biztos, hogy nem bánod meg a döntésed. A vödör alakú táskát pedig imádod majd.

Ne félj a szalmától!

Beszéljünk kicsit általánosságban a 2021-es évről. Kiemelhetjük, hogy a világ tovább halad a természetesség felé, a zöldtudatos életmód, a természetes anyagok használata egyre fontosabb lesz. A fenntartható divatba pedig tökéletesen illeszkednek azok a táskák, amelyek szalmából készülnek. Igen, nem tévedés, valóban szalmából alkotják meg ezeket a modelleket, amelyek egykoron csakis a tengerparti nyaralások során voltak népszerűek, manapság viszont bármikor felvehetőek az utcára. Az elegáns megjelenés mellé nem biztos, hogy ennek kell az első választásnak lennie, ám az utcai divatba tökéletesen beilleszthető egy szalmából készített, könnyű, fonott megoldás. Nem kell félni a tartósság problémájától sem: azt nem állítjuk, hogy egy szalmatáska az örök időkig szolgál majd, ám legalább addig bírja, mint a más anyagokból készített modell. A lényeg, hogy vigyázni kell rá, de egy minőségi táskánál ez alapból is elvárás a tulajdonos felé. Ami a méretet illeti, egészen apró és kifejezetten nagy megoldások egyaránt léteznek, a táska anyaga minden mérethez jól idomul. Az alapján válassz, hogy miből és mennyit szeretnél majd bele pakolni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Remekeltek a fiatal debreceni karvezetők
Remekeltek a fiatal debreceni karvezetők
Az országos versenyen a legjobbak között voltak.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.