Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MOPA dekorpanel: a belső terek új dimenziója

| 2020. 03. 18. | 18:46:00
Azonnal felhelyezhetők, meleg hatást kölcsönöznek.
MOPA dekorpanel: a belső terek új dimenziója
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lakberendezés folyamatosan az egyediségen, az új formák, megjelenések kiaknázására helyezi a hangsúlyt egy soha meg nem álló világ, ami szomjazik az újdonságra. Cikkünkben a 4 éve debütált és azóta töretlen sikert arató MOPA dekorpaneleket mutatjuk be, amelyek korszerű és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosítanak. Felhasználásukkal szinte azonnal bármely tér látványosan átalakítható. A Gulyás Tüzép képviseletében Gulyás Dóra Kingát kérdeztük, aki a MOPA 3D dekorpanel márkatulajdonosa, hogyan látja a brandje fejlődését, valamint a 3D dekorpanelek jövőjét.

Mikor elkezdtél a dekorpanelekkel foglalkozni, milyen célok vezéreltek?
Szerettem volna egy olyan új terméket bevezetni a piacon, ami előtte nem volt elérhető, és ezzel tovább növelni a lehetőséget a minél egyedibb és különlegesebb belső terek kialakítására.

Kiknek, hova ajánlod ezt a fajta dekort?
Bárkinek mondhatni bárhová, kicsit túlozva csak a képzelet szabhat határt. Egy otthoni kisszobától kezdve bármilyen vendéglátó, szórakoztató egységbe ideális választás. Ennek garanciája a panelek különbözősége. A MOPA paneleket többféle színben, méretben, formában választhatják vásárlóink, amihez a honlapunkon (mopadekor.hu) életre hívtunk egy konfigurátor programot, ami vizuálisan is segít kiválasztani a megfelelőt. Továbbá egyedi tervezésre is van lehetőség.

Miben látod a MOPA dekorpanelek egyediségét?
A tudásában! Nálunk a vásárló a megjelenésen túl egy prémium minőségű terméket kap ami többek között: vízlepergető, tűzgátló tulajdonsággal rendelkezik, hangszigetelő, hőszigetelő, alaktartó, könnyen tisztítható és beépíthető. Kopásállóssága a PU bevonatnak köszönhetően igen magas és ami az egyik, hanem a legfontosabb tulajdonsága, hogy zéró formaldehid tartalmú tehát a termék az egészségre nem káros. Továbbá, a többi 3 dimenziós panelhez képest a MOPA dekorok meleg hatást kölcsönöznek a lakásnak, és egyből felhelyezhetők a felületre, nem kell alapozással és festéssel bajlódni, mint a gipsz és PVC panelek esetében.

Milyen vásárlói visszajelzéseitek vannak?
Csak pozitív visszajelzéseket kapunk, és a tapasztalat az, hogy ügyfeleink egymásnak ajánlják a termékeinket.

Voltak extrém kérések/megrendelések?
Gyakran találkozunk különleges kérésekkel, ami mindig örömünkre szolgál, hiszen nem a sémából kell dolgoznunk és használhatjuk a kreativitásunkat. Talán a két legextrémebb esetem az volt, amikor teljes szobák befedését kérték a panelekből, úgy hogy a mennyezetekre is panel kerüljön. Elsőre megdöbbentett a kérés, de a végeredmény lenyűgöző lett.

Mennyire követik vásárlóitok az image megjelenéseket, vannak különleges megoldások?
Nagyon sokan a közösségi felületeken megtalálható referencia képek alapján választanak, legalábbis egy kiindulási pontnak használják. Igyekszünk mindig arra törekedni, hogy minél egyedibb falak készüljenek el. Ebben partnereinknél a látványtervezők mindig segítenek.

Hogy látod, mik a külföldi trendek, mennyire befogadó erre a magyar piac a „magyar ízlés”?
A kezdet nem volt egyszerű, hiszen elsőként kezdtünk el bevezetni a piacon egy ilyen új terméket, így időbe telt, mire megismertek bennünket és azt hogy mennyi előnyös tulajdonsággal rendelkezik a MOPA Dekorpanel a más PVC vagy gipsz alapú 3D termékekhez viszonyítva. Azóta viszont folyamatosan növekszik az érdeklődés. A külföldi trendek is ennek a szegmensnek a fejlődését irányozzák elő, egyre több a faldekorációra szakosodott üzlet.

Laikusként úgy látom mindig is népszerűek voltak a faldekorációk, hogy látod ezen szegmens jövőjét, merre tart?
Véleményem szerint egyre tovább fog fejlődni, és egyre kreatívabb megoldások fognak megjelenni. Az abból is tükröződik, hogy a külföldi kiállításon egyre több olyan cég van jelen, akik a faldekorációra specializálódnak.

Tud még hova fejlődni a MOPA?
Természetesen, folyamatosan dolgozunk rajta hogy újításokat mutassunk be. Nem csak a panel formák és alapanyagok tekintetében, de a kombinálásában is. Tavaly mutattuk be, hogy plexivel is lehet kombinálni a falpaneleket, és a megvilágítással is nagyon sokat lehet változtatni a végeredményen, de az idei évben még több újdonsággal tervezünk debütálni.

A honlapotok mellett, aki élőben is szeretné megtekinteni a kínálatot, merre keresse a MOPA dekort?Debrecenben kizárólag a Gulyás Tüzép Otthon Áruházban láthatóak a burkolt panelek, országszerte pedig a folyamatosan bővülő viszonteladói hálozatunkat kell keresni, amiről a honlapunkon tájékozódhatnak az érdkelődök.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.