Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hihetetlen programok várnak idén ősszel

| 2020. 03. 23. | 15:01:00
Ötletek beltérre és a szabadba.
Hihetetlen programok várnak idén ősszel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hivatalosan is itt a tavasz, vele együtt pedig a jó idő. A napsütéssel, és a kellemes tavaszi levegővel a kedvünk is és az energiánk is visszatér, így nagyobb lelkesedéssel indulhatunk neki a hétvégéknek, mint a téli hidegben. Lehet szuper, izgalmakkal és kihívásokkal teli programokat szervezni a barátnőkkel kül-, és beltérre egyaránt. Kirándulás, sport, kiállítás, szabadulószoba – te melyikre vágysz leginkább? Arra az esetre, ha nincs ötleted, hogy hova menjetek a csapattal a szabad hétvégéken, íme néhány alternatíva, melyekből kedvetekre válogathattok. Gondoltunk azokra is, akik a nyugodtabb programokat szeretik, és azokra is, akik az extrém világban érzik jól magukat. 

Ötletek beltérre

Ha beltérre vágytok, vagy netán rossz az idő, esik az eső, akkor igazán jó program lehet egy izgalmas szabadulószoba, esetleg egy menő múzeum, ahol szelfiket készíthettek magatokról különböző díszletek között, de akár egy rejtélyes vacsorára is elmehettek.

  • Szabadulószoba
    A szabadulószobák esetében általában a logikáé a főszerep és a csapat minden tagjára szükség van. Az ilyen játékok a fénykorukat élik, így számtalan témában bezárkózhattok. Belebújhattok a kedvenc sorozathősötök bőrébe, de nyomozót is játszhattok. Mehettek ketten is, de van olyan játék, ami öt-hat főnél válik igazán élvezetessé. A csapat minden tagjának jut szerep, és a végén édes az öröm, hogy a megadott időn belül kiszabadultatok, együtt! 
  • Szelfimúzeum
    A modern kor vívmánya, imádjuk fotózni magunkat, annak ellenére is, hogy a szelfi némiképp torz képet mutat rólunk. Viszont cserében vannak szuper szűrők és kiegészítő alkalmazások, ami viccessé teszi a fotókat. Erre épít a Szelfimúzeum is, ahol négyszáz négyzetméteren elterülő díszletek és különböző installációk között készíthettek egyedi fotókat magatokról, ami aztán mehet a közösségi média oldalatokra.
  • Rejtélyes vacsora
    Nincs is hátborzongatóbb, mint vacsora közben belecsöppenni egy megoldásra váró rejtély közepébe. Ha esetleg már unjátok, vagy kipróbáltátok az összes szabadulószobát, akkor jöhet a szabadulás helyett a rejtélyek, esetleg egy gyilkossági ügy felgöngyölítése. Belevághattok ketten, vagy akár csapatban is. A játék egy három fogásos vacsora elfogyasztása közben zajlik, így az elmétek és a gyomrotok sem marad üres. 

Irány a természet! 

Viszlát négy fal, hello szabadság! Ha inkább kint élveznétek a jó időt, akkor irány a természet. Kémlelhetitek fentről a táj szépségeit, vagy bele is vághattok egy felszabadító túrába, két vagy több keréken. A lehetőségek adottak, a döntés a tietek. 

  • Monster roller, monster bike, monster truck
    Hódítsd meg hatalmas kerekeken a terepet! A Monster roller és a bike gondoskodik arról, hogy testközelből élvezd a tavaszt, a monster truck viszont három méterrel a föld fölé emel. Mindkettő hatalmas élmény lehet neked is és a barátaidnak is. Egy közös túra biztosan összehozza a csapatot. 
  • Tandemugrás
    Négyezer méterről kémlelni a világot felemelő érzés. A tandemugrás kiváló program lehet, hiszen úgy élheted át a magasság adta élményt, hogy semmilyen előképzettségre nem lesz szükséged. Ejtőernyős szakemberek gondoskodnak az ugrás, és a földet érés biztonságáról. Az ugrásról videó felvétel is készül, így az élmény után egy pohár bor mellett jót nevethettek azon, hogy ki milyen grimaszokkal élte túl az ugrást. 
  • Gokart
    Gyermekkorunk egyik kedvence a gokart már a Hungaroringen is elérhető. Izgalmas köröket futhatunk a versenyhelyszínen kialakított gokartpályán, élvezve a versenypálya adta miliőt. Valódi családi élmény némi nosztalgiával és versenyszellemmel fűszerezve. 
  • Quadozás
    Árkon, bokron, szinte bármilyen terepen megállja a helyét. Mehettek egyénileg is a quadozásra kijelölt túraútvonalon, de ha igazán zeg-zugos területre tévednétek, akkor csatlakozzatok egy szervezett túrához, ahol a vezető valódi élményekkel teli rejtett utakra vezet benneteket. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen egykori birtokán volt mire koccintani nagycsütörtökön
Debrecen egykori birtokán volt mire koccintani nagycsütörtökön
Átadták a megújult Pásztormúzeumot a Hortobágyi Nemzeti Parkban.
Hirdetés
Hirdetés
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Február 10-én ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés