Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szobatermosztát 6 előnye

| 2020. 03. 23. | 20:53:00
Többféle márka közül válogathatunk.
A szobatermosztát 6 előnye
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szobatermosztát egy nagyon hasznos berendezés, hiszen ez a kis szerkezet érzékeli a helyiség hőmérsékletét. A termosztáttal szabályozni lehet az adott helyiség, szoba hőmérsékletét. Ma már többféle típusa van a termosztátoknak: vezetékes, vezeték nélküli, analóg, digitális, sőt ma már wifin keresztül működtethető termosztátok is vannak a piacon.  Most pedig lássuk a szobatermosztát 6 előnyét!

A vezetékes és a vezeték nélküli szobatermosztát előnye

Ma már mindkét típus megtalálható a piacon. A vezetékes szobatermosztátok nagyon megbízhatóak, és a megfelelő szakember is könnyedén fel tudja azt szerelni. A vezeték nélküli szobatermosztát,  mint ahogyan a neve is mutatja, nem rendelkezik vezetékkel, rádiófrekvencián keresztül működik, így biztosítja a meleget, szabályozza a hőmérsékletet. Napjainkban a wifis szobatermosztátok is egyre nagyobb teret nyernek.

Többféle márka közül válogathatunk

A szobatermosztát piacán is sokféle típus és változat megtalálható, hiszen sok gyártó „verseng” a piacon. A Honeywell egy világcég, amely négyzet alakú, vezeték nélküli, okos eszközöket – Lyric termékek –, szoba termosztátokat gyárt, és a termékeikre 2 éves garanciát biztosít.

A Computherm szobatermosztátok nagyon népszerűek, a vezeték nélküli termékei különösen, hiszen egyszerű felszerelhetőséget biztosítanak.

Az Ariston nem csupán kazánokat, hanem szobatermosztátokat is gyárt. Márkája közül kiemelkedő a Cube termékcsalád, amelyek szintén négyzet alakúak és fekete színben pompáznak. 

A piacon még több márka is megtalálható, a teljesség igénye nélkül emeltünk ki néhányat.

Kényelmet biztosít

A szobatermosztát egyik nagy előnye, hogy mi magunk szabályozhatjuk annak a szobának, vagy annak a helyiségnek a hőmérsékletét, ahol éppen tartózkodunk. Ha fázunk, kicsit megemelhetjük a hőfokot, ha melegünk van, kisebbre is állíthatjuk a termosztátot. 

Költségmegtakarítás

A szobatermosztát lehetővé teszi, hogy mi állítsuk be a lakásunk összes szobájában, helyiségében a hőfokot, így sokat spórolhatunk, azaz energiát takaríthatunk meg. Miért is fűtenénk túl egy olyan helyiséget, ahol nem, vagy csak keveset tartózkodunk. A szobatermosztát lehetővé teszi, hogy olyan hőmérsékletet állítsunk be, amelyben jól és kellemesen érezzük magunkat. A fejlettebb úgy nevezett öntanuló termosztátok pedig sokkal egyenletesebb hőfokot tudnak biztosítani, ezáltal pedig nemcsak komfortot, hanem költség megtakarítást is biztosítanak.

A programozható termosztát

A programozható termosztáttal azt is beállíthatjuk, hogy kevesebb hőfok legyen a lakásban, amikor nem tartózkodunk otthon, majd kicsit magasabb fokozatra is állíthatjuk, ha már hazaértünk. Ezt a programozást csak egyszer kell elvégezni, aztán a termosztát könnyedén és egyszerűen teszi a dolgát. 

Energia megtakarítás

Az intelligens szobatermosztátok lehetővé teszik az energiatakarékosabb beállítást, így hosszútávon nem csupán pénzt, hanem energiát is spórolhatunk, amennyiben ezt a megoldást választjuk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Korábbi játékosát gyászolja a debreceni klub
Korábbi játékosát gyászolja a debreceni klub
Feledi László 83 bajnoki meccsen lépett pályára a Lokiban.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Krones Charity Run: fuss jótékony célért Debrecenben!
Krones Charity Run: fuss jótékony célért Debrecenben!
Génterápiára gyűjtenek egy kisfiúnak.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!