Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hotel Palace**** és a gyógynövények varázslatos ereje

| 2020. 01. 06. | 14:24:00
A gyógynövényeknek nagyon fontos szerepe van az egészségünk megőrzésében.
Hotel Palace**** és a gyógynövények varázslatos ereje
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A ma embere kezd visszatalálni a természethez és egyre több alkalommal bízik abban, hogy egy-egy gyógynövény, vagy egyes gyógynövénykivonatokmegoldást kínálnak a problémájára. Kisebb egészségügyi gondok esetén valóban nem érdemes azonnal gyógyszerhez folyamodni, hiszen a gyógynövények sok esetben tudnak annyit és jobban a segítségünkre lehetnek, mint a szervezetet károsító gyógyszerek. A Hotel Palace**** szakképzett munkatársai a masszázsok során is alkalmaznak olyan gyógynövényeket, amelyek segítenek az izmok ellazításában, ez által a lélek is megkönnyebbül, hiszen, ha nem fáj semmilyen testrészünk, az nyomot hagy a hangulatunkon is.

A Hotel Palace**** és a levendula

A levendula egy csodálatosan illatos, lila virágú gyógynövény, amelynek számtalan pozitív hatását kimutatták már a kutatások alkalmával. A gyógynövényt elsősorban szorongás oldására, a nyugtalanság és a depresszió csökkentésére, megszüntetésére használhatjuk. Ezen kívül fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, és ha lefekvés előtt elfogyasztunk egy-egy csésze levendulateát, biztosak lehetünk benne, hogy pihentető alvásban lesz részünk.

A szállodában a „Levendula kényeztetés” csomag foglalásával 3 napot és 2 éjszakát tölthetünk el ebben a 135 szobával rendelkező hotelben. A szállodában gondoskodnak a vendégek számára a levendulás meglepetésről, amelyet mindenkinek bekészítenek a szobájukba. Még üdvözlő itallal is várják a kedves vendégeket.

A félpanziós szolgáltatás büféreggelit és büfévacsorát is magába foglal. Illetve, ha családostul érkeznek a szállodába, akkor a ’Csemete erdő” gyermekjátszót is igénybe vehetik.

A nyugalom megteremtése gyógynövényekkel

A Hotel Palace**** wellness és beauty szolgáltatásival lehetőséget ad az ellazulásra. Az izmok ellazulását a masszázs szolgáltatások biztosítják. Az illóolajos aromamasszázs során különféle gyógynövényes illóolajokat alkalmaznak, amelyek nem csak a testi ellazulást, hanem a lelki és szellemi feltöltődést is elősegítik. A vendég választhatja ki, hogy frissítő, nyugtató, vagy relaxáló illóolajjal végezzék a kezelést.

A masszázs és a szőlőmagolaj

Amennyiben gyógyulást és regenerációt várunk egy masszázstól, akkor méltán hívhatjuk gyógynövénynek az adott olajos terméket, ha egyébként nem ilyen módon gondolunk arra. A szállodában szőlőmagolajjal is végeznek kezeléseket. A szőlőmag legismertebb hatása a keringésfokozó hatás. A szőlőmag olajjal végzett masszázs nem csak keringésfokozó, hanem méregtelenítő hatással is rendelkezik. Emellett a sejt öregedési folyamatait is lelassítja.

Bio aroma szauna

A bio aroma szauna szintén egy remek módja a test méregtelenítésének. A bio aroma szaunában alacsonyabb a hőfok, mint a finn szaunában, viszont ennél a szaunánál, az aromaterápiára, vagyis az illóolajokra helyezik a hangsúly. E szerint választhatunk a nyugtató, az ellazító és az élénkítő hatású illóolajok közül. De az aromaterápiának a bőrápoló és a fájdalomcsillapító hatása is kiemelkedő.

Galambos Dániel
www.egeszsegvalasz.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.