Hirdetés

Hirdetés

Mit keres a pohárban tészta? Az olaszok tudják a választ

sokszinuvidek.24.hu

2019.10.15. 18:19

Mit keres a pohárban tészta? Az olaszok tudják a választ
stroodles.co.uk

Kiváló környezettudatos megoldás.

Hirdetés

Hirdetés

Egy olasz jelkép, a tészta lehet az, ami megoldást nyújt a környezeti problémákra. A tészta ugyanis jó alternatívája lehet a szívószálnak -  olvasható a sokszinuvidek.24.hu weboldalon.

A közelmúltban egy Reddit-felhasználó tett közzé képeket, amelyen bemutatta néhány olaszországi bár kezdeményezését. Közel 77 ezer pozitív visszajelzést kapott, üzenete futótűzként terjedt a neten.

A Stroodles nevű cég például már tésztából készült szívószálakat gyárt, termékük pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte.

Világos azonban, hogy ezeknek a létesítményeknek a műanyag poharak cseréjére is törekedniük kell, ha valóban környezettudatosak akarnak lenni.

stroodles.co.uk

A Stroodles nem csupán egy tészta-szívószálat gyártó vállalat. Úgy hiszem, hogy hosszú távú hatást érhetünk el, a sok apró változás kihat az egész világra, de különösen fontos ez az olyan embereknél, akik kevésbé vannak tudatában a fenntarthatóság jelentésének és jelentőségének – nyilatkozta a cég alapítója, Maxim Gelmann.

A Stroodles tehát inkább egyfajta mozgalom, és segít a fenntartható gondolkodásmód kialakításában.

A tészta-szívószál csak az első kezdeményezésünk a műanyag szemét elleni küzdelemben. Ezzel szeretnénk megszólítani a kevésbé környezettudatos embereket, és megmutatni nekik, mennyire könnyű fenntartható változtatásokat véghezvinni a saját életükben is – magyarázta.

stroodles.co.uk

A szívószálak a hideg italokban legalább egy órán át megőrzik eredeti állagukat. Minél hidegebb az ital, annál hosszabb ideig használhatóak. Ami a forró italokat illeti, nem ajánlott semmilyen szívószálon keresztül sem felhörpinteni őket, hisz égési sérüléseket okozhatnak. De a fogyasztásra már alkalmas hőmérsékletű, meleg ital gond nélkül fogyasztható vele.

A gyerekeim forró csokoládét isznak a Stroodles-szívószállal, és imádják, amikor utólag meghajolnak a tésztaszálak – tette hozzá.
Olaszországszívószálkörnyezettudatostészta

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.