Hirdetés

Hirdetés

Varázslatos energiák a Gúthi erdőben

civishir.hu

2019.06.25. 18:18

Varázslatos energiák a Gúthi erdőben
Fotó: Cívishír

Ahhoz, hogy valaki képes legyen átmenni a tűzön, kell a lelki ráhangolódás.

Hirdetés

Hirdetés

Június 21-én a nyári napéjegyenlőség alkalmából a Gúthi erdőben Perge Julianna vezetésével misztériumokra nyitott csapat vett részt egy Ősi Magyar Tűzszertartáson. A nyári napfordulón a leghosszabb ideig van fent a Nap, a leghosszabb ideig van világosság, a legrövidebb ideig van sötétség. Ez a nap a fény napja: az egyik legősibb magyar szent ünnepünk, ilyenkor új élet kezdődik, éppen ezért ilyenkor (egy évben egyszer) lehet ősi magyar szertüzet csinálni, azaz tűzön járást.

Aki keresztül megy a tűzön, annak a lelkét gyógyítják az ilyenkor jelen lévő energiák.

Aki végiglépked a parázson, elhagyja a komfortzónáját, ezáltal az egót segíti legyőzni és a szívbeszéd kerül előtérbe. Ilyenkor pozitív változások érkeznek annak az életébe, aki átmegy a tűzön – mondja Perge Juli. 

A tűz által megtisztulunk. Ahhoz, hogy valaki képes legyen átmenni a tűzön, kell a lelki ráhangolódás. Ezt több gyakorlattal érhetjük le. A lelki hangolódás során a tűz körül imádkozunk, táncolunk. A másik gyakorlat az angyali simogatás. Ilyenkor a résztvevők dupla sorfalat állnak, úgy kell becsukott szemmel végigmenni köztük. Bízni a többiekben. A sorban állók pozitív energiát küldenek a behunyt szemmel lépegető társuknak és megsimogatják, átvezetik a sorfalon. Az út során hatalmas energiák dolgoznak: ilyenkor felszínre törnek az elfojtott érzelmek – idézi fel a történteket Juli.

A legfontosabb, energia a szeretet energiája. Ezek a gyakorlatok arra jók, hogy a szeretetenergiákat megmozgatják.

Ez a szertartás lépcsőfok az életben.

Új energiaszintre tudunk lépni ezáltal a szertartás által. A tűzszertartáson mindenki a saját belső tüzét lobbanthatja fel. Az így felélesztett belső tűztől kérhetünk segítő erőt, azt, hogy mindazt, amire vágyunk, meg tudjuk valósítani.

Ezen a lépcsőfokokon vezet át bennünket Perge Juli, aki ősi magyar gyógyítással, gyógykovácsolással gyógyítja nemcsak a testünket, a lelkünket is.

Perge Julianna
Előzetes bejelentkezés alapján:
Debrecen, Puzdra u. 1/B.
+36 70 387 9722
szeretet9999@gmail.com
Honlap: http://www.pergejuli.hu/

Galéria

Perge Julianna

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.