Hirdetés

Ha valamikor, most érdemes elmenni a Roncsba!

2016.12.14. 16:30

Ha valamikor, most érdemes elmenni a Roncsba!
Fotó: roncsbar.hu

Különleges debreceni jótékonykodásnak lehetünk részesei.

Hirdetés

Már-már hagyománynak tekinthető, hogy Debrecenben, egész pontosan a Roncsbárban társasjátékoznak az emberek bizonyos csütörtöki napokon. Újabban minden csütörtökön. Az ötlet pofonegyszerű: sok érdekes társasjáték, segítő játékmesterek, jó hangulat. Az alacsony belépődíjért cserébe az egész estés szórakozás garantált. Az emberek elkezdtek ismerkedni, barátságok köttettek.

Köztük egy különleges is, ugyanis a budapesti székhelyű Játszóház Projekt is jó viszonyt alakított ki a Debrecen Bike Maffia (vagy röviden csak DBM) csapatával. A Bike Maffiás srácok tevékenysége is jól ismert a városban: ételt gyűjtenek, ételt kérnek vagy épp maguk főznek, majd azokat bringával juttatják el a leginkább rászorulóknak: a hajléktalanoknak.

A két társaság most összefogott, hogy az adventi időszakban még nagyobb segítséget tudjanak adni azoknak, akiknek szüksége van segítségre.

A december 15-én megrendezendő Játszóház Projekt Charity Special alapötlete az, hogy az aznapi bevételt (250 forint egy belépő) a Debrecen Bike Maffia kapja meg, hogy abból ételt tudjon főzni a hajléktalanoknak. Ez olyan jó ötletnek bizonyult, hogy a koncepció máris bővült:

a Roncsbár 100 adag paprikáskrumplival, a Paripa csárda 100 adag gulyással, a Csokimax pedig 100 db csokival támogatja a kezdeményezést.

A felajánlásokat a Bike Maffia tagok a Refomix melegedőbe szállítják ki még aznap este.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit a Játszóházba, ahol a szokásos menetrend szerint este 6-tól éjfélig lehet társasjátékozni. Aki nem csak a belépő árával szeretné támogatni a jótékonysági akciót, érkezzen időben, mert 18 és 19 óra között közös kókuszgolyó-készítés lesz.

A program Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/851101208325843/

Kapcsolódó Facebook oldalak:
https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/
https://www.facebook.com/debrecenbikemaffia/
https://www.facebook.com/roncsbardebrecen/

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.