Hirdetés

Ez a debreceni floridázás nagyon jól sült el!

2018.05.16. 16:00

Ez a debreceni floridázás nagyon jól sült el!
Senánszky Petra és csapattársa, Varga Krisztina Floridában (Fotó: Debreceni Búvárklub)

Senánszky Petráék Miamiban népszerűsítették a sportágat.

Hirdetés

A Debreceni Búvárklub világklasszis uszonyosúszója, Senánszky Petra a hét  végén az uszonyosúszó világkupa-sorozat idei harmadik állomásán vett részt, amit első alkalommal rendeztek meg az egyesült államokbeli Miamiban.

A sportág népszerűsítése szempontjából is fontos viadalon a debreceni „sellőlány” mindhárom egyéni versenyszámában magabiztosan győzött, így a szerzett élményeken túl a teljesítményére sem panaszkodhatott:

„Nagyon örülök, hogy egyre több meghatározó ország is bekapcsolódik a sportág vérkeringésébe, amikor először hallottam erről a világkupa helyszínről, azonnal igent mondtam. Lelkes, érdeklődő, a sportág iránt nyitott embereket ismertem meg, akiktől nagyon jól esett, hogy milyen tisztelettel és szeretettel fogadták a részvételemet. A teljesítményemmel is elégedett vagyok, bár bevallom őszintén, hogy az uszonyosúszás népszerűsítése fontosabb szempont volt most, mint maga az időeredmény

- fogalmazott Petra, aki a júliusi felnőtt világbajnokságra készül, és nem sokat pihenhet, hiszen néhány nap nap múlva már az itthoni országos bajnokságon, Kecskeméten áll rajthoz.

FloridaSenánszky Petra

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.