Hirdetés

Gyerekek, ez fitness!

civishir.hu

2018.03.19. 08:04

Gyerekek, ez fitness!

Nemzetközi versenyt rendeztek Debrecenben.

Hirdetés

Első alkalommal rendezett nemzetközi INBA fitness versenyt a Vezért Fitness az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban március 17-én. A versenyzők 8 korcsoportban neveztek: 57 egyéni induló, 3 duó és 2 trió.

A legkisebb induló 5 éves volt; a gyerekek 6 korcsoportban adtak számot tehetségükről.

A fitness classic kategóriában, a 20-25 éves korosztályban két hölgy, a 25-30 éves korosztályban szintén két versenyző kápráztatta el gyakorlatával a közönséget. A versenyen cseh, román és magyar egyesület versenyzői vettek részt.

Kecskés Karina egyéni fitness gyakorlata:

Ez Európában egyelőre egyedülálló létszámú megmérettetés fitness számainak alapja a talajtorna, de kötelező benne az erőelem és az akrobatika. A versenyzőnek hajlékonynak, feszesnek kell lennie, a táncot és a ritmusérzéket is pontozzák, továbbá az is fontos, hogy látványos és szórakoztató, 90 másodperces produkció álljon össze.

– Külön öröm számomra, hogy ilyen jól sikerült a verseny, mivel igencsak rövid idő állt rendelkezésre a szervezéshez – nyilatkozott Kecskés Melinda főszervező, akit az INBA európai elnöke kért fel a feladatra. 

A versenyszezon következő állomása Csehországban egy nemzetközi verseny, aztán a magyar  bajnokság Pécsen május 19-én, június elején pedig a világbajnokság. 

Galéria

fitnessVezér FitnessKecskés Melinda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

.