Hirdetés

Hirdetés

Egyéni csúcsot döntött a debreceni lány

civishir.hu

2018.02.15. 08:12

Egyéni csúcsot döntött a debreceni lány

Kerekes Gréta Franciaországban remekelt.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola sokszoros magyar bajnok gátfutója Franciaországban versenyzett, nem is akárhogy. Három napon belül kétszer is megjavította egyéni legjobbját 60 gáton Kerekes Gréta, aki előbb vasárnap Metzben 8,16-os idővel, élete legjobbjával a negyedik helyen ért célba, két századra megközelítve a birminghami fedettpályás világbajnokság (március 1-4.) szintjét. Gréti remeklése Liévinben is folytatódott, ahol tovább javított egyéni csúcsán, és a 8,11-es, második leggyorsabb időnek köszönhetően a fedett vb szintet is teljesítette.

A 2018-as fedettpályás világbajnokságot (március 1-4.) a nagy-britanniai Birmingham rendezheti. Birmingham 2003 után másodszor lesz a fedett vb házigazdája.

A kiváló futások után a DSC-SI klasszisa elmondta: – Nagyon sűrű volt az elmúlt hetem, mert hat nap alatt három versenyem volt Franciaországban, három különböző városban. Számítottam arra, hogy az egyik versenyen meglephetem nem csak magam, de az otthoniakat is. Jó formában vagyok és tudtam, hogy csak azon múlik, hogy mentálisan mennyire tudom magam összeszedni. Ugye már a vasárnapi versenyen is sikerült egyéni csúcsot futnom és rá két napra, négy órás autózás után sikerült a vb szint idő alatt megállítanom az órát – fogalmazott Kerekes Gréta. 

Debreceni SportcentrumgátfutásKerekes Gréta

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.