Hirdetés

Már csak egy hónap a Campus Fesztiválig!

civishir.hu

2013.06.17. 18:03

Már csak egy hónap a Campus Fesztiválig!
Fotó: Cívishír

A helyszín új, a hangulat a régi lesz Debrecenben! Vagy még annál is jobb! +Jegyárak!

Hirdetés

A nagyerdei általános felfordulás és a stadionépítés miatt idén új helyszínen, a Vidámparkban és az Oláh Gábor utcai sporttelepen várja a szórakozni vágyókat a Campus Fesztivál július 17. és 21. között. A zenés fieszta főbejárata megyegyezik a Vidámpark bejáratával; a koncerteknek a sporttelepen felállított színpadok adnak helyet. Hogy csak a legnagyobbakat említsük:színpadra lép az Intim Torna Illegál, a Csík Kovács Katival, a Quimby, a Punnany Massif és Ákos, na és aki nélkül neki sem kezdenek fesztivált szervezni: a TANKCSAPDA!!! (Pepsi Nagyszínpad).

A magunk, azaz a Cívishír részéről nagyon várjuk Rúzsa Magdi fellépését, de telt házat jósolunk Majkának és Curtisnek, a Kiscsillagnak és a zseniális Péterfy Borinak is (Telekom Terasz). A keményebb műfaj kedvelői is találhatnak a szájuk ízének, azaz inkább a fülüknek megfelelőt: Paddy and the Rats, Ismerős Arcok, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Kowalsky és Alvin és a mókusok kifulladásig.

Bővebb programokért KATT IDE!

Jegyárak

Napijegy
:: július 5-ig 4 900 Ft
:: július 6-tól és a helyszínen: 5 900 Ft

Bérlet (négy napra)
:: július 5-ig 12 900 Ft
:: július 6-tól és a helyszínen: 13 900 Ft

DE hallgatói és dolgozói bérlet
:: június 21-ig 7 900 Ft
:: július 5-ig 9 900 Ft
DE kedvezményes bérletek a Debreceni Egyetem főépületében található Campus Pont jegyirodában (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.), illetve a Lovardában (4028 Debrecen, Kassai út 26.) kaphatók!

Szóljon hozzá!

Hirdetés