Hirdetés

Hirdetés

Új fizetési megoldások - partner a Debreceni Egyetem

unideb.hu

2019.07.18. 16:20

Új fizetési megoldások - partner a Debreceni Egyetem
Fotó: unideb.hu

Együttműködési megállapodást kötöttek.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem stratégiai partnerként vesz részt az elektronikus fizetési stratégia megalkotásában, az innovatív fizetési megoldások terjesztésében. Az intézmény vezetői erről írtak alá együttműködési megállapodást az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségével.

Az elektronikus - más néven helyfüggetlen - fizetési megoldások gyors ütemű terjedésével egyre több korszerű számviteli és pénzügyi tudással rendelkező szakemberre van szükség. A piaci igényt felismerve lépett stratégiai partnerségre az intézmény a szakmai szervezettel

- írja az unideb.hu

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége a közelmúltban került kapcsolatba a Debreceni Egyetemmel. A közös feladatok meghatározását követően az intézmény rektora, Szilvássy Zoltán  eredményes együttműködésre számít.

A felek a stratégiaalkotás, valamint a közös tanulmányok és publikációk elkészítése mellett a pénzügyi szemléletformálásban is együttműködnek.

A felsőoktatási intézmény már évek óta eredményesen alkalmazza a digitalizáció adta új fizetési megoldásokat. Ennek egyik példája a vasárnapig tartó Campus Fesztivál, amely már évek óta készpénzmentes, azaz elektronikus fizetésű rendezvény, és ahol az egyetemi UD Infopark Nonprofit Kft. és a Debreceni Campus Nonprofit Kft. közös fejlesztésű és működtetésű UniPass fizetési rendszere működik

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.