Hirdetés

Hasít a neten a Debreceni Egyetem videója!

unideb.hu

2019.02.13. 14:03

Hasít a neten a Debreceni Egyetem videója!
Horváth Dávid

Egy felsőoktatási témákra szakosodott blogger készítette.

Hirdetés

Hirdetés

Rekordkattintást ért el a Debreceni Egyetem a videa.hu legnépszerűbb felsőoktatási szakokat bemutató sorozatában, több mint 1,4 millióan nézték meg a videókat. A felvételizőknek néhány napjuk még van a döntésre, a jelentkezési határidőt ugyanis február 17-re módosították.

Az egyetem iránti érdeklődést mutatja, hogy a legnépszerűbb szakokat bemutató, idei intézményi videók sorában a legtöbb megtekintést a DE gyűjtötte össze – több mint 933 ezret és a korábbi sorozatban is a debreceni intézményre kattintottak a legtöbbször, 512 ezer alkalommal.

A megtekintések számát növelte, hogy a Debreceni Egyetem a 10 legnépszerűbb szak mindegyikén indít képzést,

valamint hogy az intézményt képviselő hallgatók nagyon szívesen válaszoltak a blogger kérdéseire az Educatio Szakkiállításon. A második helyen idén a Pécsi Tudományegyetem végzett 475 ezer megtekintéssel.

A videókat Horváth Dávid felsőoktatási témákra szakosodott blogger készítette. Az ismert influencer saját tapasztalataira is épít, hiszen jogi asszisztens felsőoktatási szakképzésben tanul a Debreceni Egyetemen. Egyik videójában 13+1 okot sorol, hogy miért is érdemes ’DEbrecenistának’ lenni.

Debreceni Egyetemfelsőoktatás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.