Hirdetés

A Debreceni Egyetem legnépesebb kara csalogat!

civishir.hu

2019.01.29. 16:30

A Debreceni Egyetem legnépesebb kara csalogat!
Az egyik legnépszerűbb kar, nem véletlenül (Fotók: Debreceni Egyetem)

A nagy többség a diploma megszerzését követő egy éven belül munkát talál.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara a legfiatalabb kar, amely csaknem 4000 fős hallgatói létszámával a legnagyobb, a képzési területeket tekintve pedig a legnépszerűbb – ajánlja az érdeklődők figyelmébe az unideb.hu. 

A kar alap- és mesterszakokon közgazdászokat és agrármérnököket, továbbá sportszervezőket, emberi erőforrás tanácsadókat és közgazdásztanárokat képez.

A jelentkezők 7 alapszak (gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, turizmus-vendéglátás, sport- és rekreációszervezés, vidékfejlesztési agrármérnök), 10 mesterszak (emberi erőforrás tanácsadó, ellátási lánc menedzsment, master of business administration, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, vállalkozásfejlesztés, vezetés és szervezés, számvitel, sportközgazdász, vidékfejlesztési agrármérnöki, közgazdásztanár) közül választhatnak.

Emellett 4 felsőoktatási szakképzés (gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel, turizmus-vendéglátás) is szerepel a Debreceni Egyetem egyik legnépszerűbb karának kínálatában.

– Évről-évre legalább négyszeres a túljelentkezés minőségi képzéseinkre, végzett hallgatóink 90 százaléka pedig a diploma megszerzését követő egy éven belül munkát talál. Hallgatóink sikereihez a kar oktatói is nagymértékben hozzájárulnak. Nem véletlen, hogy 2018-ban ez a kar végzett első helyen a HVG rangsorában, a gazdaságtudományi képzés oktatói kiválóságai alapján – hangsúlyozta Pető Károly dékán.

A kar a Böszörményi úti campuson kiváló infrastrukturális háttérrel, felújított sportlétesítményekkel és korszerűsített kollégiummal várja leendő hallgatóit. 

További részletek itt!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.