Hirdetés

Hirdetés

Gazdag ízek, színes programok: a Nádudvari ismét a Campuson!

civishir.hu

2018.05.30. 15:02

Gazdag ízek, színes programok: a Nádudvari ismét a Campuson!
Miklósvölgyi Péter, a Campusz Fesztivál igazgatója és Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója

Idén is folytatódik az egyedülálló régiós együttműködés a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft. között.

Hirdetés

Hirdetés

A fesztiválozók örömére a tavaly sikeresen debütált Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad idén is megtalálható lesz a Campuson.

Az elmúlt években a Campus Fesztiválon a zenei sokszínűség mellett a gasztronómiai különlegességek, programok jelenléte is felerősödött. 2017-ben több mint harmincféle gasztronómiai stand volt a Campuson, valamint több mint 25 vállalkozás települt ki a fesztivál területére.

A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.

A gasztronómiai helyszín mellett pedig változatos programokkal, kiváló szórakozást nyújt majd a Nádudvari Gasztro Színpad, ahol fellép például a Bohemian Betyars, a Besh O Drom, A Nyughatatlan, Cimbaliband, Fran Palermo vagy a Zűrös Banda.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.