Hirdetés

144 szak közül választhatnak Debrecenben a felvételizők

unideb.hu

2017.12.24. 10:07

144 szak közül választhatnak Debrecenben a felvételizők
Fotó: unideb.hu

Az egyik legszélesebb képzési kínálat hazánkban.

Hirdetés

A Debreceni Egyetem hazánkban az egyik legszélesebb képzési kínálattal, 144 szakkal, köztük 5 új képzéssel várja a jelentkezőket. Megkezdődött a 2018. évi általános felvételi eljárás.

December 22-én kezdetét vette a jelentkezési időszak a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik egyetemen vagy főiskolán szeretnének továbbtanulni.

A Debreceni Egyetem 59 alap és 72 mesterszakkal, valamint 7 felsőoktatási szakképzéssel és 6 osztatlan képzéssel várja a jelentkezőket. Most először lehet választani a sport- és rekreációszervezés alapszakot rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányon, az agrármérnöktanár, vagy a közgazdász mesterképzést, valamint a mezőgazdasági vízgazdálkodási mérnöki, illetve az olasz nyelv és kultúra tanári osztatlan mesterszakot.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem szeptemberre meghirdetett képzéseiről ide kattintva érhető el. Az eljárás tudnivalóit és a meghirdetett képzéseket tartalmazó hivatalos Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató kizárólag elektronikusan jelenik meg a www.felvi.hu oldalon.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.