Hirdetés

Hirdetés

Éld át újra a stadionshow-t! Elkészült a yoUDay 2017 összefoglalója

2017.11.13. 15:13

Éld át újra a stadionshow-t! Elkészült a yoUDay 2017 összefoglalója

Itt a kétórás show három fél percben!

Hirdetés

Hirdetés

Húszezer néző, sztárfellépők, ezer közreműködő, lézershow és élmény minden mennyiségben – átélheti újra a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshowját! Elkészült a yoUDay 2017 összefoglaló videója.

Szeptember 27-én ismét megtöltötte a Debreceni Egyetem közössége a Nagyerdei Stadiont, ahol a hallgatók, dolgozók, alumni tagok és a debreceniek közös énekléssel, flashmobbal, koncertekkel és lézershow-val hangolódtak az új szemeszterre. Az második alkalommal megrendezett yoUDay-re állt össze a több mint kétszáz tagú big band, felléptek a Fővárosi Nagycirkusz artistái, az Abrakazabra zenekar, Vastag Csaba és Heinz Biga GáborNyerges Attila és Keresztes Ildikó vezetésével a húszezer vendég együtt énekelte az összetartozás dalát, a Nélküled-et.

Az egyetem kétezer elsőéves hallgatója látványos flashmobbal készült, a DEAC-induló után pedig többszáz fiatal zumbázott együtt a küzdőtéren. A kétórás showműsorban közreműködtek az egyetemi gyakorlóiskolák tanulói és debreceni művészeti csoportok is. Az est két legnagyobb sztárja, a Halott Pénz és a Tankcsapda először játszott a Nagyerdei Stadionban, és ebben az évben is gigantikus lézershow-val zárult a yoUDay.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.