Hirdetés

Így lépett szintet a hangulat a Campuson

civishir.hu

2016.07.22. 11:53

Így lépett szintet a hangulat a Campuson
Fotó: Miskolczi János

Somló Tamásra is emlékeztek Debrecenben.

Hirdetés

A nulladik napon történő erős alapozás után újabb szintre emelkedett a hangulat a Campuson. Fesztiválozók ezrei kóstoltak bele a csütörtöki program színes kínálatába. A kicsit döcögősen induló nyitónap után az 1. nap érezhetően gördülékenyebben, profi módon lezajlott. Különösebb fennakadás nélkül mindenki eljutott az általa kiválasztott célállomásra, megkapta ételét, italát, és még a fizetésnél használt termináloknak is jó napjuk volt. Nem meglepő módon a látogatók száma az előző naphoz képest érezhetően – jelentős mértékben – emelkedett. A tendencia nagy valószínűséggel a napok előrehaladtával folytatódik, ugyanis a szervezők a külföldi nagyágyúkat péntekre, valamint szombatra tartogatják. Azonban csütörtök sem telt el magas színvonalú és fergeteges hangulatú koncertek nélkül. A Pepsi Nagyszínpadhoz érdeklődők ezreit vonzotta a Kiscsillag, Kowalsky meg a Vega és a Quimby. Kiss Tibiék megint megmutatták, hogy mitől döglik a légy.

Koncertjük előtt

a fesztiválozók lehetőséget kaptak arra, hogy a zenekarral együtt – egy képekből összevágott videó, valamint az LGT Most kell, hogy szeress című dalának segítségével – 3 percben megemlékezzenek a július 19-én elhunyt Somló Tamásról. Szomorú, csodálatos, felemelő pillanat volt!

Persze a Pepsi Nagyszínpadon kívül számos más helyszín van, ahol ugyancsak híres-neves előadók mozgatták meg a közönséget. Az Anna & The Barbies, Kensington, Netsky, Paddy and the Rats, a Budapest Bár és a pöttyös labdás Dévényi Tibi bácsi felrobbantotta a Nagyerdőt. Mindenhol nevető, táncoló, ölelkező ismerősök és ismeretlenek. A Campus a kapocs. Jó ez!

Tóth Bernadett

Szóljon hozzá!

Hirdetés