Hirdetés

Gondos törölgetéssel szerzett tízezreket a Balatonnál 

Cívishír

2019.07.23. 17:02

Gondos törölgetéssel szerzett tízezreket a Balatonnál 
Balatonlellén követett el csalásokat N. Károly

Debreceni férfi után kell „takarítania” a rendőröknek.

Hirdetés

Csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt zajlik bünntetőeljárás egy debreceni férfi ellen, aki Balatonlellén igyekezett minél több boltost csőbe húzni.

A rendőrség július 23-i közlése szerint N. Károly (38) sorra járta az üzleteket, mondván, felülvizsgálja a porral oltó készülékeket. A nyomozás adatai szerint július 15. és 19. között szakértelmet imitálva alaposan áttörölgette a porral oltókat, a „gondos” műveletért pedig több tízezer forintot kért el, hamis számlával „igazolva” az átvételt.

A gyanúsítottat július 22-én Balatonlellén fogták el, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Könnyen elképzelhető, hogy N. Károly az ország különböző pontjain is követett el hasonló bűncselekményeket, ezért a Fonyódi Rendőrkapitányságon várják a bejelentéseket.

Akit hasonló módon károsítottak meg, de eddig nem tett feljelentést, jelenkezzen a Fonyódi Rendőrkapitányságon: személyesen a Vitorlás utca 2. szám alatt, telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál a 06 82 502 700-as számon.
csalásDebrecenBalatonlelle

Szóljon hozzá!

Hirdetés