Hirdetés

Hirdetés

Drogbandát leplezték le Debrecenben. Budapestig értek a szálak!

2019.05.13. 15:58

Drogbandát leplezték le Debrecenben. Budapestig értek a szálak!

Dezsőre, Zsoltira, Gyuszira és Misire kemény évek várnak.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást négy férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2017. május 17-én Debrecen, Nagy Mihály kertben a hajdú-bihari rendőrök elfogtak három férfit, akiktől 50 gramm amfetamint, 150 darab kábítószergyanús tablettát és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le. A beszerzett információk alapján 2017. május 18-án Biharkeresztesen a rendőrök házkutatást tartottak K. Gyulánál, akinél szintén amfetamint és marihuánát találtak és foglaltak le.

A nyomozók a biharkeresztesi rendőrökkel közösen azonosították és 2017. augusztus 29-én Budapesten egy összehangolt akcióban elfogták azt a férfit, aki a kábítószert R. Dezsőnek eladta. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 30, 32, 40 és 48 éves férfiakat, akik a megalapozott gyanú szerint megyeszerte árusították a tiltott szert. Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozóhatóság több tucat kábítószer fogyasztót is azonosított.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a R. Dezsővel, M. Zsolttal, K. Gyulával és H. Mihállyal szemben – szakértők bevonásával – folytatta az eljárást, amely során a Debreceni Járásbíróság három gyanúsított letartóztatását rendelte el.

Az nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

rendőrdrogrendőrség

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.