Hirdetés

Hirdetés

Más traktorjával indult sörért – részegen

civishir.hu

2019.04.13. 18:04

Más traktorjával indult sörért – részegen
Ittasan, jogosítvány nélkül, más járművével…(Illusztráció: Pixabay)

Bíróság előtt egy Berettyóújfaluban lefülelt férfi.

Hirdetés

Hirdetés

Előkészítő ülést tart a bíróság április 15-én annak a vádlottnak az ügyében, aki jogosítvány nélkül, ittasan ment traktorral sört venni Berettyóújfaluba.

Az ügyben jármű önkényes elvételének bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség a Berettyóújfalui Járásbíróságon.

A vádirat szerint a férfi 2018 májusától juhászként dolgozott a sértett alkalmazásában egy tanyán. Az ottani munkavégzéshez a tulajdonos a tanyán tartott egy traktort, melyet a vádlott nem vezethetett volna, hiszen vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A férfi azonban tavaly, egy májusi napon nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd kora délután – a sértett tudta és beleegyezése nélkül – elvette a jármű indítókulcsát és a közeli Berettyóújfaluba indult sörért.

A vádlottat egy áruház parkolójában a rendőrök igazoltatták és megszondáztatták. Megállapították, hogy az erősen ittas férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, ezért már e szabálysértés miatt 90 ezer forintra bírságolták, 4 hónapra eltiltva a közúti járművezetéstől.

ittasBerettyóújfalutraktor

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.