Hirdetés

Testvérek raboltak ki egy 80 éves nőt Debrecenben

civishir.hu

2018.06.27. 09:07

Testvérek raboltak ki egy 80 éves nőt Debrecenben
Rablás miatt kell felelniük. (Fotó: police.hu)

A kokadiak nem finomkodtak.

Hirdetés

Egy férfi tett bejeletést a rendőrségre, mely szerint idős feleségét két férfi kirabolta június 19-én éjszaka Debrecenben, az Andaházi utcában.

A helyszínre érkező rendőröknek elmondott információk alapján a nyomozók beazonsították a feltételezett elkövetőket. A debreceni nyomozók a kokadi testvérpárt, K. Gy-t és K. N-t a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen június 26-án otthonukban elfogták. Később előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a két fiatal férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a 21 és 19 éves támadók földre rántották a 80 éves sértettet, majd kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről.

Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

A testvérekkel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a debreceni rendőrkapitányság.
rablásDebrecenKokadidős ember

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.