Hirdetés

Telefonokkal szélhámoskodtak Hajdúhadházon

Cívishír

2018.06.27. 16:44

Telefonokkal szélhámoskodtak Hajdúhadházon
A gyanúsított el is adta a kicsalt okostelefonokat (Illusztráció: Pixabay)

A futár bedőlt L. Zsolt segítőkészségének.

Hirdetés

Mobiltelefonokat csalt ki egy futártól az a 38 éves hajdúhadházi férfi, akit június 26-án állítottak elő és vettek őrizetbe a rendőrök a helyi kapitányságon. L. Zsolt elismerte a terhére róttakat.

A rendőrségen – számoltak be az esetről – június 18-án tett feljelentést egy nő, mivel az interneten rendelt mobiltelefonja nem érkezett meg. A nyomozók megállapították: L. Zsolt a hely- és személyismeretére hivatkozva megállapodott a csomagkézbesítő szolgálat futárával arról, hogy több mobiltelefont eljuttat a megrendelőkig. Egyezségüket követően a gyanúsított összesen három készüléket vett át, aláhamisítva a megrendelők aláírását. A nyomozás adatai szerint a 21 éves kézbesítő elhitte L. Zsoltnak, hogy segíteni fog a telefonok kézbesítésében. Ő azonban egyiket sem adta át, helyette értékesítette az együttesen több százezer forint értékű  mobilokat.

Az ügyben L. Zsolt ellen csalás és hamis magánokirat felhasználása, a debreceni futárral szemben hamis magánokirat felhasználása miatt folytatnak eljárást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.