Hirdetés

Késes rabló Komádiban

civishir.hu

2018.06.27. 08:15

Késes rabló Komádiban
Cigarettát vásárolt a pénzből. (Fotó: police.hu)

Perceken belül elfogták a férfit.

Hirdetés

Egy élelmiszerbolt eladója Komádiban bejelentést tett a rendőrségre március 26-án, hogy 13 óra körül a boltba bement egy férfi és azzal fenyegette meg, hogy előveszi a nála lévő kést. Ezt követően a kasszához ment, kivette belőle a pénzt, valamint elvette az eladó mobiltelefonját a pultról.  

A redőrök a helyszínre mentek, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Ennek eredményeként perceken belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. 

Az egyenruhások H. Ferencet a helyszín közelében elfogták, majd előállították a Komádi Rendőrőrsre. A nyomozók az 52 éves férfit kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság március 28-án elrendelt. A megalapozott gyanú szerint a férfi a lopott pénzből cigarettát vásárolt egy közelben lévő dohányboltban.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a bolt több berendezési tárgyát, valamint a pénztárgépet is megrongálta.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság H. Ferenccel szemben rablás bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet a napokban befejeztek.

A nyomozók az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.
rablásrongálásKomádi

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.