Hirdetés

Gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni színésznőt

2018.06.27. 14:42

Gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni színésznőt
Fésűs Nelly (Fotó: Facebook/Fésűs Nelly)

Egy évig terjedő elzárással is büntethetik.

Hirdetés

Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg abban a tavaly őszi autóbalesetben, melynek Fesűs Nelly is részese volt. Az M0-s autópályán három személyautó és egy kisbusz ütközött össze, több autó totálkáros lett. A rendőrség szerint Fésűs Nelly lehetett a baleset okozója.

 „Igaz, gyanúsítottként kihallgattak a rendőrségen, de azóta nincs fejlemény az ügyben. Még mindig folyik a nyomozás. A balesetben megsérültekkel beszéltem már, tartom velük a kapcsolatot, de nem mondhatom el, mi van velük, mert az nem tartozik senki másra” 

 mondta Fésűs Nelly a Blikknek. A lap jogi szakértője szerint egy évig terjedő elzárással is büntethetik Fésűs Nellyt, de valószínűleg felfüggesztik az ítélet végrehajtását, ha korábban nem volt büntetve.

Fesűs Nelly Debrecenben született 1971-ben. Tanulmányait ének-zene tagozatos általános iskolában kezdte, majd a dráma tagozatos Ady Endre Gimnáziumban járta középiskolai éveit. Érettségi után a debreceni Csokonai Színházhoz került, ahol 3 évet töltött. 1996-ban a Budapesti Operettszínházhoz került, azóta budapesten él, de játszott többek között a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Fiatalok Színházában és a Békéscsabai Jókai Színházban is.
balesetszínésznő

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.