Hirdetés

Hirdetés

Tovább maradna Svájcban a szélhámos

Cívishír

2018.05.14. 09:51

Tovább maradna Svájcban a szélhámos
Szabó Gáborné körözését április végén rendelte el a Mátészalkai Járásbíróság (Fotó: Rendőrség)

Június végén kerülhet haza a Kósa Lajost is megvezető Szabóné.

Hirdetés

Hirdetés

Nem járult hozzá az egyszerűsített kiadatáshoz, ezért valamennyi idővel később kerülhet Magyarországra a csengeri csalóként elhíresült Szabó Gáborné – derül ki a Blikkből. A lapnak Helmeczy László, az asszony ügyvédje úgy nyilatozott, Szabóné hazaérkezéséig mást nem kíván mondani. A lap szerint a nőt így körülbelül június végén szállíthatják haza.

Szabó Gáborné körözését április végén rendelte el a Mátészalkai Járásbíróság csalás miatt, ügyében a Készenléti Rendőrség alá tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda folytat eljárást. A nő a harmadik idézésére sem jelent meg a rendőrségen, s közben Svájca utazott. Ott fogták el civil ruhás rendőrök, jelenleg is rács mögött van.

Az asszony azután híresült el, hogy egy ezer milliárd forintot meghaladó örökség meséjével csőbe húzta Kósa Lajost. A politikus a nyilatkozatai és a sajtóban megjelent dokumentumok alapján közreműködött volna abban, hogy a pénzt magyar állampapírba fektessék, illetve egyes jelek szerint a volt miniszter édesanyja komoly hihetetlen összegű ajándékot kapott volna cserébe.

Mindebből nem lett semmi, rafinált csalássorozatról lehet szó.

Kósa LajosCsengeri csalás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.