Hirdetés

Visszatérő „vendégek” voltak a ladányi betörők

police.hu

2018.04.13. 13:09

Visszatérő „vendégek” voltak a ladányi betörők
Fotó: police.hu

Még tüzet is raktak az udvaron.

Hirdetés

Egy püspökladányi lakatlan házba törtek be ismeretlenek és az udvaron tüzet is raktak.

Az esetről április 12-én 5 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre. Az egyenruhások perceken belül a helyszínre mentek és egy közeli utcában elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható E. Imrét és társát, F. Andrást. A két helyi férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A nyomozás adatai szerint a 25 éves férfi és 21 éves társa háromszor is jártak a lakatlan ingatlanban, ahonnan bútorokat és egy hűtőt is eltulajdonítottak. A két férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy

azért raktak tüzet a ház udvarán, mert nem tudták, hogy van az épületben áram, így égő papír-, és ruhadarabokkal világítottak a sötétben.

A nyomozóhóhatóság E. Imrét bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a Debreceni Járásbíróság április 13-án el is rendelt. F. András a büntetőeljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

lopásPüspökladánybetörés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.