Hirdetés

Beletörte élettársa hátába a kést egy férfi Debrecenben

civishir.hu

2018.04.09. 09:22

Beletörte élettársa hátába a kést egy férfi Debrecenben
A kép illusztráció

Bosszút állt a börtönévekért a hajléktalan.

Hirdetés

A vádlott és a fiatalabb sértett nő hosszú éveken keresztül, megszakításokkal élettársi kapcsolatban éltek.
Mindketten rendszeresen ittak, ennek során a férfi a nőt többször bántalmazta, ami miatt elítélték. Szabadulását követően, 2016 őszén felvette a kapcsolatot a volt élettársával. 2017 februárjától egy debreceni lakatlan, önkényesen elfoglalt házban éltek. 2017. február 23-án az esti órákban a vasútállomás környékén egy kocsmában szórakoztak és italoztak. Visszatérve szálláshelyükre, ahol a nő anyja is ott volt, lefekvéshez készülődtek. Ekkor veszekedés támadt a vádlott és volt élettársa között, ezért a vádlott ideges lett és a közelében tartózkodó, az ágyon ülő idősebb sértettet egyszer állon rúgta. Ezután elővette a nála lévő kést és

szó nélkül rátámadt volt élettársára, akit testszerte többször megszúrt a mellkasán, a nyakán és a hátán. A vádlott ezután az idősebb sértett felé fordult és őt is többször megszúrta a felsőtestén.

A vádlott a támadást követően kiugrott az ablakon, elment a házból, azonban rövid idő múlva oda visszatért. Látta, hogy még él a két sértett, ezért ismételten rájuk támadt és többször megszúrta mindkettőjüket a felsőtestükön. A szurkálást akkor hagyta abba, amikor a kés pengéje beletört volt élettársának a hátába. A vádlott az újabb bántalmazást követően ismételten elment a házból, de rövid időn belül elfogták.

Mindkét sértett életét az idejekorán alkalmazott gyors és szakszerű orvosi segítség mentette meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő, visszaeső vádlott ellen különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.
hajléktalan

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.