Hirdetés

Előbb ütöttek, aztán raboltak a tinik Berettyóújfaluban

police.hu

2018.03.12. 12:16

Előbb ütöttek, aztán raboltak a tinik Berettyóújfaluban
Fotó: police.hu

Két embert is helyben hagytak.

Hirdetés

Egy ötfős fiatalokból álló társaság előzetes szóváltást követően rátámadt két helyi férfira 2018. március 9-én 23 óra 45 perc körül Berettyóújfaluban, a városi sportcsarnok mellett. 

A 29, 17, 15, 14, és 13 éves támadók először odamentek egy 23 éves helyi lakoshoz, akit több alkalommal megütöttek és megrúgtak. Ezt követően egy másik, szintén helyi, 32 éves férfit is megvertek, majd elvették a mobiltelefonját és a pénztárcáját, amelyből kivették a pénzt és a helyszínről elmenekültek.

A fiatalabb sértett könnyű, míg az idősebb súlyos sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket elfogtak, majd a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. Az öt gyanúsítottat a nyomozók kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

A 29 éves román férfi, a 17 éves tépei, a 15 és 14 éves tetétleni, és a 13 éves debreceni fiúkkal szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nyomozó hatóság.

rabláserőszakverekedésBerettyóújfalu

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.