Hirdetés

Rendőrkézen a debreceni zsiványok

police.hu

2018.01.08. 10:47

Rendőrkézen a debreceni zsiványok
Fotó: police.hu

Pénzt, gépeket vittek el.

Hirdetés

Több bűncselemény elkövetésével gyanúsítható az a három férfi, akiket a debreceni rendőrök elfogtak a napokban.

A debreceni nyomozók látókörébe került egy férfi, aki társaival 2017 októberében egy debreceni idős nő házánál megjelent, és amíg egyikőjük elterelte a néni figyelmét, addig társai besurrantak a házba és onnan több millió forint készpénzt vittek el.

A nyomozók B. Csabát és társát, B. Attilát a rendőrkapitányságon 2018. január 4-én gyanúsítottként kihallgatták. A harmadik férfit, V. Sándort a rendőrök 2018. január 7-én fogták el.

A nyomozók megállapították, hogy a bűnügyi őrizetbe vett 31, 23 és 19 éves helyi lakosok megalapozottan gyanúsíthatók azzal is, hogy 2017 júliusában, Debrecenben felfeszítették egy melléképület ajtaját, ahonnan szivattyút, csiszológépet és egyéb szerszámokat vittek el, valamint 2017 szeptemberében betörtek egy házba, és onnan monitort, routert, számítógépet és ahhoz tartozó kiegészítőket loptak el.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói indítványozták a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. Velük szemben kifosztás, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.