Hirdetés

Megtalálták a józsai cserbenhagyót

police.hu

2018.01.03. 15:18

Megtalálták a józsai cserbenhagyót
Fotók: police.hu

A férfi elismerte bűnösségét.

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeleteseinek összehangolt munkájának köszönhetően Debrecen-Józsán megtalálták az Audit vezető férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint december 30-án 12 óra 50 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint a 35-ös számú főúton egy ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett német forgalmi rendszámú Audi típusú személygépjárművel Józsa felől Debrecen irányába.

Az Audi sofőrje haladása során eddig ismeretlen körülmények között hátulról nekiütközött az előtte szabályosan közlekedő járműnek. Az ütközést követően a balesetet okozó személyautó megfordult és megállás nélkül elhajtott Józsa irányába. A balesetben a szabályosan közlekedő gépkocsit vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést végeztek, majd a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ munkatársainak segítségével megállapították a külföldi autó rendszámát, melyet követően a gépkocsit körözni kezdték.

A rendőrök az autót megtalálták, amelynek tulajdonosát Debrecen-Józsán január 3-án az üggyel összefüggésben meghallgatták. A férfi elismerte, hogy ő vezette az Audi típusú gépkocsit, amivel balesetet okozott.

A Debrecen Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
cserbenhagyásDebrecen-Józsa

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.