Hirdetés

Lopott BMW-vel csattantak debreceniek a sztrádán +Galéria

police.hu

2018.01.12. 12:42

Lopott BMW-vel csattantak debreceniek a sztrádán +Galéria
Fotó: police.hu

Betörés után menekültek.

Hirdetés

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nyomozó hatóság azzal a három férfival szemben, akiket debreceni rendőrök fogtak el a közelmúltban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra bjanuár 3-án 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, miszerint január 2-án éjszaka betörtek egy debreceni telephelyre és onnan különböző értéktárgyakat tulajdonítottak el. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 16 és egy 17 éves fiú, illetve egy 48 éves férfi a telephelyen parkoló Mercedes típusú teherautó tanksapkáját felfeszítette, abból 40 liter gázolajat ellopott, és letörték a telephely egyik biztonsági kameráját, valamint értékes felniket és az ott parkoló autók akkumulátorait is eltulajdonították. A három debreceni lakos az éjszaka folyamán ellopott egy BMW típusú személygépkocsit is, amellyel elmenekültek Hajdú-Bihar megyéből. A rendőrségre érkező bejelentést követően a debreceni nyomozók elrendelték a lopott BMW körözését.

Az elkövetők az M3-as autópálya 62-es kilométer szelvényében balesetet szenvedtek a lopott gépkocsival január 3-án éjszaka. A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a három feltételezett elkövetőt, akik közül kettőt január 4-én, míg harmadik társukat január 7-én elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók M. Sándort és két fiatalkorú társát gyanúsítottként kihallgatták. A 17 éves fiút a nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a Debreceni Járásbíróság 2018. január 10-én elrendelt. Társai az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nyomozó hatóság.

Galéria

lopásDebrecenkörözés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.