Hirdetés

Ittasan borult árokba a kamionos a 4-esen

Cívishír

2018.01.11. 09:18

Ittasan borult árokba a kamionos a 4-esen
Ittas járművezetés miatt is felelnie kell (Fotó: Thomas Picauly, Unsplash)

Egy debreceni presszónál vehemens vendég miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

Hirdetés

Ittasnak bizonyult az a 60 éves győri férfi, aki szerda délelőtt borult árokba az általa vezetett kamionnal a 4-es főút Püspökladány és Kaba közötti szakaszán; a sofőrt előállították – értesült a Cívishír a rendőrségtől. A kamionos könnyebben megsérült a balesetben.

Dobó Dénes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról is beszámolt, hogy szerdára virradó éjszaka biztonsági intézkedés gyanánt hazavittek egy 36 éves nőt Hajdúsámsonban, miután „nem a téli időjárásnak megfelelő öltözékben volt”.
Napközben egy 22 éves nőt azután kaptak el, hogy az egyik debreceni, Kishegyesi úti nagyáruházból 79 ezer forint értékű ruhaneművel próbált elslisszolni.

Szintén előállították azt a 46 éves debreceni férfit, aki nem értett a szóból és minden áron inni akart egy Petőfi téri presszóban, miközben már meglehetősen ittasan érkezett oda. Vele szemben azért intézkedtek, mert egy nem részletezett közlekedési szabálysértésen érték, ráadásul nem akarta magát igazolni a rendőröknek.

Egy eltűnése miatt keresett 15 éves nagykállói lányt Debrecenben találtak meg, visszavitték a lakhelyének számító szabolcsi gyermekotthonba.

RaL

rendőrségszabálysértésÜgyeleti hírekDobó DénesElőállítások

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.