Hirdetés

Erősnek érezték magukat a zsákai randalírozók

police.hu

2018.01.08. 11:39

Erősnek érezték magukat a zsákai randalírozók
Fotó: illusztráció

Sokba kerülhet a vasárnap reggeli akció.

Hirdetés

Egymással vitatkozott, majd fellökött egy bicilkist, később egy helyi lakost is megvert az a két zsákai fiatal, akik már a rendőrség "vendégszeretetét élvezik". 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 7-én 8 óra körül Zsákán egy 18 éves és egy 23 éves helyi férfi az Árpád utcán vitatkoztak, amikor egy arra közlekedő 83 éves kerékpáros férfit egyikük fellökött, majd a Deák utcán egy ház kerítésébe több alkalommal belerúgott, amelynek betétje be is szakadt. Ezt követően a Bethlen Gábor utca és a Kossuth utca kereszteződésében előzetes szóváltást követően a két férfi rátámadt egy helyi lakosra. Az 53 éves férfit több alkalommal megütötték és megrúgták, amelynek következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrségre tett bejelentést követően a járőrök elfogták O. Sándort és O. Leventét, akiket előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

A két helyi férfival szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást a nyomozók.

verekedéstesti sértésZsáka

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.