Hirdetés

Őrizetben a polgári rabló

police.hu

2017.12.19. 10:35

Őrizetben a polgári rabló
Fotó: police.hu

Kitépte egy idős nő kezéből a táskát.

Hirdetés

Egy idős nő tett bejelentést a rendőrségen december 15-én arról, hogy aznap 5 óra 45 perc körül Polgár, Városkert úton egy ismeretlen férfi hátulról lefogta és pénzt követelt tőle.

A támadó nem hagyta, hogy a 87 éves sértett segítségért tudjon kiáltani, a nőt a földre lökte, majd a kezéből kitépte a táskáját, amivel a helyszínről elmenekült.

Az eset során az idős nő nem sérült meg. A rendőrök forró nyomon megkezdték az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását. A széleskörű adatgyűjtés, tanúkutatás eredményeként 2017. december 18-án a Hajdúnánási Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök K. Józsefet otthonában elfogták és a Polgári Rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 26 éves helyi lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.
Polgár

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.