Hirdetés

Látta ezt a vámospércsi balesetet?

Cívishír.hu

2017.12.27. 12:21

Látta ezt a vámospércsi balesetet?
Fotó: police.hu

Szemtanúk jelentkezését várják.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A  nyomozás adatai szerint egy 29 éves férfi személygépkocsival közlekedett december 18-án 21 óra 35 perc körül Debrecenben, a Vámospércsi úton, a Veres Péter utca felől a Szőlőskert utca irányába. A férfi járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, fékezés közben a gépkocsi megcsúszott, az árokba hajtott, ahol a vasúti sínnek ütközött és az oldalára borult.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit – aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült a balesetben – megszondáztatták, amely pozitív értéket mutatott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

ittas vezetésVámospércs

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.