Hirdetés

Gyalogos okozott súlyos balesetet Debrecenben

2017.12.21. 15:27

Gyalogos okozott súlyos balesetet Debrecenben

A villamoson szenvedett súlyos sérülést egy nő.

Hirdetés

Egy szabálytalan gyalogos miatt kellett vészfékeznie a villamos sofőrjének Debrecenben, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt.

2017. november 13-án 16 óra 45 perckor a 2-es villamos közlekedett Debrecenben, a Péterfia utcán. A villamos vezetője a Hunyadi János és a Péterfia utca kereszteződésében erőteljesen fékezett, mert a tilos jelzés ellenére egy gyalogos lelépett gyalogátkelő-helyre.

A vészfékezés következtében a villamoson utazók közül egy nő súlyos sérülést szenvedett.  

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve a tilos jelzés ellenére a gyalogos-átkelőhelyen áthaladni szándékozó személy kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

balesetgyalogos

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.