Hirdetés

Eltűnt MSZP-s képviselő: már a gyilkossági nyomozók is keresik

2017.12.21. 12:26

Eltűnt MSZP-s képviselő: már a gyilkossági nyomozók is keresik
Sápi Attila (Fotó: zuglo.hu)

Két éve látták utoljára.

Hirdetés

Bár még eltűntként keresik Sápi Attila MSZP-s önkormányzati képviselőt, ám a monori rendőrkapitányságtól átvette az ügyet a BRFK, ott is az Életvédelmi Osztály - írja a Magyar Idők. A lap információi szerint a férfi cégének ügyfélkörét többször is végigvizsgálták, csakúgy, mint politikusi és magánkapcsolatait.

Akiről ennyi idő után sem érkezik semmilyen új információ, az vélhetően már nincs az élők sorában

- mondták a Magyar Időknek egykori nyomozók. A lap kérdéseire a BRFK csak annyit közölt: a rendőrség a férfit továbbra is eltűntként keresi. Még legalább 88 évig, hiszen a körözési törvény rendelkezései alapján az eltűntként való körözés elévülési ideje 90 év.

2018. január 5-én lesz két éve, hogy az akkor 43 éves Sápi Attila melegítőben, sportcipőben elindult valahova budapesti bérlakásából. A XV. kerületben élő szocialista politikust legutoljára még látni vélték aznap a bérleménye közelében, egy sörözőben, ahol 15-20 percet töltött. Élettársa csak öt nappal később jelentette be az eltűnését a rendőrségen. Sápi állandó lakhelye Monoron van, az ottani rendőrkapitányság vizsgálati osztálya kereste az önkormányzati képviselőt, míg a BRFK át nem vette tőlük az ügyet.

gyilkosságkörözés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.