Hirdetés

Sorozattolvaj tört fel egy garázst Debrecenben

police.hu

2017.11.09. 12:14

Sorozattolvaj tört fel egy garázst Debrecenben
Fotó: police.hu

Már megtalálták a feltételezett elkövetőt.

Hirdetés

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre november 7-én arról, hogy éjszaka feltörték a Debrecen, Tímár utcában lévő garázsát, ahonnan ellopták a horgászfelszerelését.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, G. Imrét, akivel szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki lopás elkövetése miatt.

A nyomozók a debreceni férfit - gyanúsítotti kihallgatását követően – bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a 26 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható, valamint megállapítást nyert az is, hogy a betörésekből származó tárgyak egy részét a vágóhíd utcai piacon, míg egy másik részét ismerősének, B. Attilának értékesítette tovább.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a G. Imrével szemben 17 rendbeli lopás bűntett, míg 42 éves társával szemben - szabadlábon hagyása mellett - orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.